Yaşar sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Pişmanlığı İlgilenen Yok

01 Ağustos 2024 14:09

Vestel süpürge aldım, almaz olsaydım. Garantisi devam eden yeni bir ürün. Diğer ürünlerimle beraber her şeyi Vestel almıştım, anlayamadım. Bu kadar basit mi bu ürünün dökülmesi? Ya borusu bozuluyor ya da ucu. Servisi aradığımda müşteri hizmetleriyle görüşün diyor, servis bile destek vermiyor. Süpürme borusu kendiliğinden içine giriyor ve çektiğinizde geri geliyor. Borusunun değiştirilmesini talep ettim, servise yok ürünü getirin. Aksesuar olarak geçebilir, bilemem. İsterseniz müşteri hizmetleriyle görüşün vs. Arkasında durmayacaksanız neden satıyorsunuz? Bu sorun kullanıcı hatası değil, herhangi bir şey değil. Sorunum çözülmediği takdirde bir daha asla Vestel'den ürün almayı düşünmüyorum ve çevremde aynı şekilde aldırmayacağım.

09 Ağustos 2024 10:41

Vestel bir daha asla almam alan dostlarıma ve çevremde kesinlikle aldırmam evimin bütün eşyaları Vestel almaz olsaydım faturaları da mevcut bir süpürge aldım borusu arızalandı beni aradılar garanti süresi içinde benden ücretli bir şekilde size yardımcı olabileceklerini belirttiler paramla alacaksam bunun neresinde garanti sizinle ne işim olur o zaman asla tavsiye etmiyorum Vestel bir hata.

07 Ağustos 2024 17:07 (Şikayetten 6 gün sonra)
08 Ağustos 2024 11:28

Böylesi bir rezil durum olamaz beni ardılar garantili olan bir ürün için benden para talep ederek kendi ayıplı ürünlerini ücret karşılığında değişim sağlayabileceklerini belirttiler ben ücretli almak istesem sizin ne özelliğiniz var ne güvenceniz var garantiniz nerede sattığınız ürün kolay bozulabilen basit bir ürün ve sizde bunu bana parayla satacaksınız çok güzel güzel para kazanma yöntemi aldığım tüm eşyalar Vestel faturaları da atacağım ve asla ne çevreme ne de aileme Vestel kesinlikle aldırmayacağım. Gerçekten Vestel bir hata anlamış oldum...

Mesut sonuçtan hiç memnun değil

Mesut
18 Temmuz 2024 17:42

Azize
03 Ocak 13:32

Erencan
28 Şubat 2024 18:10
Yaşar sonuçtan çok memnun

22 Ocak 2024 14:58
"Murat bey, e sorunum için yardımcı olduğu ve ilgilendiği için teşekkür ederim"
Vestel Süpürge Dayanıksız Hatalı Ve Servis Arkasında Durmuyor.
Vestel Süpürge Dayanıksız Hatalı Ve Servis Arkasında Durmuyor.
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Elektrik Süpürgesi: Çekim Gücü Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

Zeynep
18 Kasım 2024 16:03