Ali sonuçtan hiç memnun değil

14 Ağustos 2024 11:27

Yaklaşık 1 senedir Turkcell tarafından, adıma ait olmayan bir numara nedeniyle rahatsız ediliyorum. Şöyle ki; 1 sene öncesinde 0530 ****912 numaralı hattın borcuyla ilgili olarak tarafıma mesaj gönderiliyor. Söz konusu mesajla ilgili aradığımda ismimin C** Y***** olmadığını, bu numaranın bana ait olmadığını, bahse konu kişiyi de tanımadığımı beyan ettim. Söz konusu numara ile ilgili herhangi bir ilgim, bilgim, malumatım olmadığını defalarca kez anlatmama rağmen, bir süre sonra Collecturk denilen ve yine Turkcell ile ortak çalıştığını anlaşılan firma tarafından, telefonuma 'icra takibi başlatılacağı' yönünde defalarca kez SMS'ler gönderildi. Tüm bu yaşananlarla ilgili olarak artık sabrımın kalmadığını, ilgili yerlere şikayette bulunacağımı beyan ettim. Artık Turkcell tarafından bu konu ile ilgili olarak rahatsız edilmek istemiyorum.

14 Ağustos 2024 11:28 (Şikayetten 1 dakika sonra)

14 Ağustos 2024 11:46

Umarım verdiğiniz yüzlerce kez sözden sonra bu kez dediğinizi yaparsınız, ve sizden kaynaklı bu sorunu çözersiniz.

14 Ağustos 2024 12:27
14 Ağustos 2024 12:28

Sorunun çözümü için 1 senedir bekliyorum. Biraz daha bekleyebilirim sanırım.

30 Eylül 2024 20:50

Hala daha Turkcell tarafından rahatsız ediliyorum. Çözdük dedikleri sorunu yine çözemediler. Sanırım yüklü bir tazminat için dava açmaya zorlanıyorum.

15 Ekim 2024 12:53

İdris
20 Şubat 2025 12:02

31 Temmuz 2024 16:14
Koray sonuçtan çok memnun

14 Ekim 2024 10:35
"Turkcell'den hatalı iletişim bilgisi düzeltilerek çözüldü bilgisi verildi. Umarım tekrar aynı durum ile karşılaşmayız. Hızlı aksiyon için teşekkürler."
Sezer sonuçtan hiç memnun değil

30 Ocak 2024 12:35
Turkcell Kategorileri