Demet sonuçtan hiç memnun değil

08 Ekim 2024 14:25

Merhaba;
Turkcell'den ağustos ayında çocuğumun akıllı saati için aylık 90 TL paketini satın aldım. İlk ay 92.20 TL ödedim. Eylül ayı için kampanyası olan 60 TL yıllık taahhütlü kampanyasına geçmek isteyince, Eylül ayı faturasının 283 TL olduğunu gördüm. Önce 532'yi aradım ve telefona takıldığı için sistemin otomatik faturalı tarifeye geçtiğini belirttiler ki böyle bir şeyin olması mümkün değil. Akıllı saat benim kontrolümde, 7 yaşındaki oğluma veriyorum, elinde takabileceği telefon yok. Sonra telefonda yardımcı olamadılar, Göktürk Eyüp'teki mağazasına gittim, onlar da anlam veremediler. Tarifemi akıllı saate geçirmeye çalıştılar, sistem onay vermedi. Tekrar 532'yi aradım ve sonuç olarak o kadar konuşmamıza rağmen bana çözüm odaklı yaklaşmamalarından rahatsız oldum. Ya hattı iptal edeceğim, 600 TL ödeyip ki 90 TL'lik fatura taahhütlü değil, ya da hattı alıp telefonda kullanacağım, çocuğuma yeni akıllı saat hattı alacağım. Aldığım hatta da kullanmama rağmen 283 TL ödeyeceğim gibi çözümler sundular. 30 yıllık ailece kullandığımız hatlarımız Turkcell'e ait olmasına rağmen mağduriyetimi çözmediler ve ben hattı iptal ettirip 283 artı 600 TL'yi 90 TL'lik hat için ödemek zorunda bırakıldım. Turkcell müşteri memnuniyeti ilkesini etik değerlere göre hiçe sayması, tüm haklarımı savunmama rağmen beni zarara ve mağduriyete uğrattığını belirtmek isterim.

08 Ekim 2024 14:27 (Şikayetten 1 dakika sonra)

08 Ekim 2024 14:41
Demet
Demet
10 Ekim 2024 15:02

Merhaba,. Konu hattını incelerseniz yanlış hat üzerinden yorum yaptığınızı farkedebilirdiniz. Akıllı çocuk hat tarifesi hangi hatta vardı? Çözüm sunmadığınız gibi, satış sonrası desteğiniz asla oluşamadı ki yaklaşımım sürekli sorun değil, çözüm odaklı olmanızı talep etmeme rağmen. Turkcell eski kalitesini kaybetti maalesef. Marka değeri müşteri memnuniyetinden geçer, malı olarak fazla masraf yansıtma ile değil.

İsmail sonuçtan hiç memnun değil

İsmail
07 Temmuz 2024 22:34

Serpil
11 Haziran 2025 14:41
Hamza sonuçtan hiç memnun değil

15 Şubat 2024 11:16
Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Süleyman
02 Aralık 2024 11:04