Turkcell'den  Şikayetçiyim!

31 Ocak 2024 20:19
Oktay
Oktay
30 Ocak 2024 20:47

Taksitlerimizi ödediğimiz halde bize 3 ay sonra tekrardan ödeme çıkarttılar 560 TL borcumuzun olduğunu söyledikleri için biz mecburen tekrardan bunu ödemek zorunda kaldık bugün tamam ben şikayetçiyim bu durumdan

01 Şubat 2024 08:16 (Şikayetten 11 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Aldığınız hatanın ekran görüntüsünü ödeme dekontlarınız ve talebinizle birlikte iletmeniz durumunda memnuniyetle yardımcı olacağımızı belirtmek isteriz. Ayrıca taleplerinizi "Taleplerim" bölümünden kontrol edebilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

Yorumlar (7)

Adem
Adem

Turkcell tam bir pişmanlık

Şahin
Şahin

Çoğu yerde çekmiyor Turkcell pişmanlıktır taahhüdüm bittiği gün hayatımdan çıkaracağım. Kesinlikle kimseye tavsiye etmiyorum, en sıkıştığım anda yanımda olmayanı istemem, bitti

Songül
Songül

Turkcell pişmanlıktır 15 yıllık müşterisi olarak V** geçtim diye 2995 TL ceza kesen bir firma bugüne kadar ödemediğim fatura yok neyin cayma bedeli böyle bir saçmalık olamaz ben kullanmadığım iletisim için ceza ödemem gereken her yere başvururum haksiz kazanç

Nayif
Nayif

Yaklaşık 2 ay önce 1 adet Redmi 14 128 GB hat üstünde bir telefon aldım ve bana size 2 adet General Mobile olarak yazıyorum ama birtane olarak ücret ödeyeceksiniz bende sıkıntı yok dedim isterseniz ön tane yazın benim işin bir problem yok ama sonradan fiyatına baktım benden iki katı yazmışlar 1 telefon fiyatın 2 kat ödü yörünge 15 bin liralık telefonu 30 bin lira ödüyorum itirazım var bayiye de türkselede yanıltıldım

turkcellden-sikayetciyim-1.jpg

Turkcell pişmanlıktır

Ahmet
Ahmet

Bir Turkcell bayiinden Samsung A16 telefon aldım, 9900 TL dediler, hattınıza taksit yapamayız financell ile verelim dediler 3 taksit yaparız ancak 2. Taksit ile borcu kapatırsanız avantajınız olur dediler. İlk taksiti 4700 TL ödedim ancak ikinci ve 3. Taksitlerde aynı rakamlar olduğunu gördüm meğer faturayı 12000 küsur olarak kesmişler 3 taksit faizleriyle 14000 küsur ediyor. Faiz düşsün diye 2. Taksit ile 3. Taksiti de ödemek istedim financell tahsilat birimi limitiniz doldu ödemeyi alamıyoruz dedi, bu ne saçma bir uygulama, ödeme yapmak istiyorum sanırım faiz düşmesin diye ödemeyi almıyorlar, Turkcell'den vaz geç diyorlar. 3 Turkcell hattımıda değiştireceğim

İbrahim
İbrahim

İnternetten faturasız paket yüklenmiyor başarısız yazıyor çözüm bulun

Nazlı sonuçtan hiç memnun değil

Kapatılan Hattıma Fatura Çıkarıp İcraya Verdiler Bilgi Alamıyorum

Nazlı