Turkcell'den  Şikayetçiyim!

31 Ocak 2024 20:192.059
30 Ocak 2024 20:47

Taksitlerimizi ödediğimiz halde bize 3 ay sonra tekrardan ödeme çıkarttılar 560 TL borcumuzun olduğunu söyledikleri için biz mecburen tekrardan bunu ödemek zorunda kaldık bugün tamam ben şikayetçiyim bu durumdan

1 Şubat 2024 08:16 (Şikayetten 11 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Aldığınız hatanın ekran görüntüsünü ödeme dekontlarınız ve talebinizle birlikte iletmeniz durumunda memnuniyetle yardımcı olacağımızı belirtmek isteriz. Ayrıca taleplerinizi "Taleplerim" bölümünden kontrol edebilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

Yorumlar(7)

Turkcell tam bir pişmanlık

Şahin
Şahin
11 Kasım 2025 20:32

Çoğu yerde çekmiyor Turkcell pişmanlıktır taahhüdüm bittiği gün hayatımdan çıkaracağım. Kesinlikle kimseye tavsiye etmiyorum, en sıkıştığım anda yanımda olmayanı istemem, bitti

Songül
Songül
11 Eylül 2025 23:56

Turkcell pişmanlıktır 15 yıllık müşterisi olarak V** geçtim diye 2995 TL ceza kesen bir firma bugüne kadar ödemediğim fatura yok neyin cayma bedeli böyle bir saçmalık olamaz ben kullanmadığım iletisim için ceza ödemem gereken her yere başvururum haksiz kazanç

Nayif
Nayif
7 Eylül 2025 23:06

Yaklaşık 2 ay önce 1 adet Redmi 14 128 GB hat üstünde bir telefon aldım ve bana size 2 adet General Mobile olarak yazıyorum ama birtane olarak ücret ödeyeceksiniz bende sıkıntı yok dedim isterseniz ön tane yazın benim işin bir problem yok ama sonradan fiyatına baktım benden iki katı yazmışlar 1 telefon fiyatın 2 kat ödü yörünge 15 bin liralık telefonu 30 bin lira ödüyorum itirazım var bayiye de türkselede yanıltıldım

Benzer Şikayeti Var
21 Mayıs 2025 20:12

Turkcell pişmanlıktır

Ahmet
Ahmet
21 Nisan 2025 22:42

Bir Turkcell bayiinden Samsung A16 telefon aldım, 9900 TL dediler, hattınıza taksit yapamayız financell ile verelim dediler 3 taksit yaparız ancak 2. Taksit ile borcu kapatırsanız avantajınız olur dediler. İlk taksiti 4700 TL ödedim ancak ikinci ve 3. Taksitlerde aynı rakamlar olduğunu gördüm meğer faturayı 12000 küsur olarak kesmişler 3 taksit faizleriyle 14000 küsur ediyor. Faiz düşsün diye 2. Taksit ile 3. Taksiti de ödemek istedim financell tahsilat birimi limitiniz doldu ödemeyi alamıyoruz dedi, bu ne saçma bir uygulama, ödeme yapmak istiyorum sanırım faiz düşmesin diye ödemeyi almıyorlar, Turkcell'den vaz geç diyorlar. 3 Turkcell hattımıda değiştireceğim

İbrahim
İbrahim
10 Kasım 2024 19:31

İnternetten faturasız paket yüklenmiyor başarısız yazıyor çözüm bulun

İcra Dosyasının Kapanmaması Kredi Ve Psikolojimi Olumsuz Etkiliyor

Emre
29 Nisan 10:35338

Turkcell faturalı hattıma ait borcumu yıllar önce tamamen ödememe ve Turkcell’in de bu borcun ödendiğini kabul etmesine ...

Borç Ödedim Ama İcra Dosyam Açık Kaldı

Abbas
31 Mayıs 14:36174

Turkcell’e ait 0545*****44 numaralı faturalı hattımla ilgili borcumu 24 Nisan 2025 tarihinde yaklaşık 18 bin lira olarak...

Tümünü Gör
Turkcell Yüksek Tarife Fiyatları

Turkcell YüksekTarife Fiyatları

Hilal
Turkcell Hukuk Dışı İşlemini Kabul Etmiyor

Turkcell HukukDışı İşlemini Kabul Etmiyor

Ozan
Turkcell Haksız Fatura Çıkardı!

Turkcell HaksızFatura Çıkardı!

Adnan
Turkcell 600 TL Olarak Satın Alınan Paketin 1800 TL Olarak Faturalandırılması!

Turkcell 600 TLOlarak Satın Alınan Paketin 1800 TL Olarak Faturalandırılması!

Bayram
Turkcell Fazla Yansıtılan Fatura