Aybüke sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Yüzünden Kredi Çekemiyorum

20 Haziran 2024 17:34

Turkcell Superonline kullanıyorum. Aldığım tüm ürünler faturama dahil hepsini de günü gününe otomatik talimatla öderim. Şu an çok acil paraya ihtiyacım olduğu için kredi başvurusunda bulundum fakat bankalarda ödenmemiş borcum olduğu için kredi notumun düştüğünü gördüm. Hiçbir şekilde kredi alamıyorum. Ama hiçbir yere borcum yok. E devlet risk raporundan borcumun Turkcell finansmana olduğunu görüntüledim. Turkcell'de hiçbir birim borcumu görüntüleyemiyor. Sadece finansman birimi görüntüledi. Modem ücretiniz faturaya dahilmiş ama ödenmemiş diyor. Tamam ödeyeyim neyse diyorum onu yapamıyorum başka birime yönlendireyim diyor. Diğer birimse faturanızın hepsi ödenmiş olarak gözüküyor bir borcunuz yok diyor. Şu an Turkcell yüzünden hayati önem taşıyan paraya ulaşamıyorum. Hiç kimse yardımcı olamıyor.

20 Haziran 2024 17:34 (Şikayetten 1 dakika sonra)

23 Haziran 2024 17:24

En kısa süre ne zaman? 3 gün yeterince uzun bir süre.

13 Haziran 2025 12:19

Yıllardır bu borç için Turkcell firmasıyla uğraşıyorum. Hiçbir şekilde borcum olmadığını tarafıma iletmelerine rağmen dün evime icra kağıdı geldi. Acilen müşteri hizmetlerinizin tarafıma ulaşmasını bekliyorum

Superbox Modem Satışı Ve Bilgilendirme Eksikliği Mağduriyeti

Danyal
24 Ekim 2024 13:36
Yeşim sonuçtan hiç memnun değil

Yeşim
02 Kasım 2023 21:03
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

11 Mayıs 2024 00:00
Turkcell Super Box Kredi Puanıma Olumsuz Etki Etti
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Gökhan
17 Kasım 2024 20:23
Ödeme Yapılmasına Rağmen Borçlu Görünme Sorunu
Rahmi sonuçtan hiç memnun değil

19 Haziran 2024 11:12
Turkcell Kategorileri