İsmet sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Sürekli İnternet GB Düşmesi

02 Kasım 2023 00:23

Turkcell internet paketimde aylık 40 GB hakkım var fatura kesim tarihine 10 gün kala kalan hakkım bittiği mesajı geldi ve üst üste 5 dakika ara ile paketime ek 1 GB yüklenip 5 dakika içerisinde bittiğini gördüm. Anormal derecede hızlı bitmesi şaşırttı beni. Salla kazandan 1 GB hediye aldım o da ise yaramadı. Mecburen 3 GB ek paket aldım o da hızlı bir şekilde bitti doğum günüm olduğu için 1 GB verdi. O da hemen bitti Turkcell iletişim merkezini aradığım zaman kullanmasanız internetin düşmez kullanmışsınız ki düşüyor diye cevaplar verdiler. Apple ile görüştüm uzaktan telefonuma bağlanıp bazı ayarlar yapıldı ama hala internet gitmeye devam ediyor. Tekrar operatör ile görüşmemi söylediler ve iki günde WhatsApp harici kullanmadığım halde 12 GB gitti gün içerisinde Wi-Fi'ye bağlandığım halde. Şu an internetim kapalı eşimin telefonundan yazıyorum. Gün içerisinde süreli hücresel bağlantıyı açıp kapatmak durumunda kalıyorum. Bu zamana kadar internetin bittiği çok nadirdir. Platinium müşterisi olmama rağmen bu şartlarda mağduriyetim giderilmezse Turkcell kullanmayı bırakmak zorunda kalacağım!

02 Kasım 2023 07:51 (Şikayetten 7 saat sonra)

02 Kasım 2023 08:49

Merhaba, Paket haklarınız bittiğinde size SMS ile bilgi verilmektedir. Paket bitiminizde kullanımlarınız devam ediyorsa otomatik olarak aşım paketleri devreye girer. Akıllı Fatura Kampanyasına katılarak paket dışı kullanımlarınız ve paket aşımlarınızı engelleyebilirsiniz. Kampanyaya “AKILLI FATURA” yazıp 2200’a SMS göndererek katılabilirsiniz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Turkcell

02 Kasım 2023 09:38

Sayın yetkili Bu söylediniz hususları tatbik ettim zaten. Ben Turkcell'in yeni müşterisi değilim ve telefonum 5 yıldır kullandığım aynı telefon. Bu zamana kadar bu şekilde bir internet kaybı olmuyordu da şimdi 2 günde benim bütün internet GB lar 3 dakika da 5 dakikada bitiyor. Telefon şarjda arka planda hiçbir şey açık değil güncelleme vs yokken 15 dakika da 5 GB internet 5 defa yenilenir mi. Benim sıkıntım bu. Telefon dışından uzaktan kullanım mı var ya da her neyse bunu öğrenmek istiyorum bu internetleri ben kullanmıyorum.

Kamil
Kamil

Evet bu saçmalık 3 aydır benimde sorunum yanıtlar yetersiz telefonu kullanmadığım halde bana da 40 dakika da 9 kez 1 GB fayda deyip 5 dakika arayla 450 TL çıkardılar oysa telefonu kullanmıyordum. Yoğun hssta bakarken bunun olması imkansız kesinlikle yardımcı da olmuyorlar Turkcell'i değiştireceğim

Şevval
27 Kasım 2023 15:40
Turkcell 1 GB'ı 15 Dakika Da Bitirdi

24 Haziran 2023 10:36
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Furkan
04 Kasım 2023 12:32