Turkcell Superbox ile Erişim Sorunu ve Müşteri Hizmetleri Ulaşım Problemi

16 Eylül 2024 11:13

Turkcell Superbox ile bazı internet sitelerine giriş yapamıyorum. Diğer internet sağlayıcılar ile girebildiğim legal ve önemli bazı sitelere (Slack) Turkcell ile giremiyorum. Telefon ve uygulama ile ulaşmaya çalışsam da kendilerine ulaşamıyorum. Uygulama üzerinden çocuk ve aile koruma alanlarına yönlendiriliyorum ancak burayla alakası bile yok. Nasıl bir hizmet anlayışınız bulunuyor. Sizin aklım almıyor.

16 Eylül 2024 11:14 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Eray
16 Eylül 2024 23:33

Buraya 1 dakika içinde geri dönmekle maalesef sorun çözülmüyor. Telefon ile aradığınızda da aynı şeyleri söyleyip söyleyip duruyorsunuz yok ebeveyn kısıtlaması etc... Bununla alakalı bir şey olmadığını hiç bilmediğim halde size telefonda anlatmaya çalışıyorum. İpv6 ve ipv4 ile ilgili bir sorun olduğunu söylesem de benimle telefon ile konuşan hanım efendi sadece tabi iletiyorum ekibe deyip oyalıyorsunuz sadece. Bu kadar tonla para alıp, legal bir siteye (slack) ne browser ne de uygulama üzerinden giremiyorum, gerçekten Superonline ve Superbox büyük bir pişmanlık.

Turkcell Superbox Slack Sorunu

22 Temmuz 2024 12:10
Gülşah sonuçtan hiç memnun değil

Gülşah
10 Şubat 13:36