Filiz sonuçtan memnun değil

Turkcell Superbox Bozuldu Ve Geri Dönüş Yapılmadı

Turkcell Superbox Bozuldu Ve Geri Dönüş Yapılmadı
17 Temmuz 2024 19:02

Bundan iki hafta kadar önce evimize Superbox bağlattık. İki haftanın sonunda, Temmuz'un 12'sinde cihaz sinyal vermemeye başladı. Aynı gün yetkilileri arayarak gerekli sorunu bildirdim. Bugün ayın 17'si, aradan 5 gün geçti. Ses seda yok. Bir de aramışlar, sizi kapalı gözüküyor deniyor. Bağlatmak istediğimde 1 günde kapımda olan görevliler cihaz bozulduğunda neredeler? Böyle ayıplı hizmet mi olur? Turkcell'in en kısa zamanda bu sorunu çözmesini, çözmeyeceklerse Superbox'ı bu hafta için iptaline başvuracağımı belirtiyorum.

17 Temmuz 2024 19:03 (Şikayetten 1 dakika sonra)

18 Temmuz 2024 08:00
18 Temmuz 2024 20:16

Bugün ayin 18 i ben turkcelli yine aradım ve bu saat oldu hiçbir değişiklik yok, ister ilgilenin ister ilgilenmeyin bu saatten sonra hakkımı helal etmiyorum, bugün aksam mesaj atılmış su şekilde530... Numaralı hattınızla ilgili talebinizi incelemeye devam ediyoruz, tamamlandıktan sonra size bilgi vereceğiz. Bana neyin bilgisini vereceksiniz, cihaz bozuk alıp götürüp yenisini vereceksiniz, insanlarla dalga geçmeye onların zamanını çalmaya hakkınız yok, yaptığınız ne ahlaka ne de vicdana sigar.

20 Temmuz 2024 15:49

20 Temmuz 2024 cumartesi günü saat 13.30 gibi Aydın İnfonet çalışanı sefa bey yeni Superbox kurulumunu yaptı, ve mağduriyetimizi 8. Gün sonunda giderdi. Aydin Turkcell İnfonet çalışanlarının tümüne çok teşekkür ederim. Aradığımın ertesi günü gelip, yardımcı oldukları için, Turkcell tarafından da bugün arandım, geç te olsa yardımcı oldukları için onlara da teşekkür ediyorum.

Turkcell Superbox Kurulum Süreci Kabusa Dönüştü!

03 Eylül 2024 14:28

12 Temmuz 2024 17:42