Turkcell Salla Kazan İnternet Vermiyor

12 Temmuz 2023 19:041.631
Eylem'in Teşekkür Mesajı
4 aydır aynı hediye geliyor bunun çözülmesi mümkün değil mi? Güncelleme geldikten sonra böyle oldu. Teşekkürler yine de.

Turkcell salla kazanda sürekli 12 saatlik Youtube.com veya 12 saatlik Instagram hediyesi veriyor internet hediyesi gelmiyor son 2 aydır böyle devam ediyor. Üstelik BİP hediyesi de vermiyor artık BİP görevi yapıp internet kazanılmıyor. Önceden 6 saatlik veriyordu onu da vermiyor artık bu gidişle hattı değiştireceğim Şu sorunu çözün artık. Teşekkürler

12 Temmuz 2023 18:53

Turkcell Salla Kazan kampanyasından son 2 aydır mobil internet gelmiyor. Sürekli 12 saatlik Instagram veya 12 saatlik Youtube.com hediyesi veriyor. Bunun yanında BİP 1000 dakika hediyesi vermediği için BİP görevi de yapamıyorum. Bu gidişle hattı değiştireceğim. Artık şu sorunu çözer misiniz? Teşekkürler.

12 Temmuz 2023 19:05 (Şikayetten 1 dakika sonra)

17 Temmuz 2023 14:19

Merhaba Eylem Hanım, Yaptığımız tüm kampanyalarda amacımız müşterilerimize avantajlar sunabilmektir. Sizlerin beklentilerini göz önünde tutarak sürekli kampanyalarımızda ve tarifelerimizde güncellemeler yapıyoruz. Her kampanyamız belirli kurgular ile sunulmakta ve koşullarını sağlayan müşterilerimiz faydalanabilmek için başvuru yapabilmektedir. Hediye paketlerin müşterilerimize dağılımı, istatistiksel modellere göre oluşturulmuş gruplara göre yapılmaktadır. Her hafta farklı bir hediye gelebildiği gibi aynı hediyeler de yüklenebilmektedir. Bu duruma ne yazık ki müdahale edilemiyor. Kampanya ile ilgili detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Salla Kazan her hafta devam ediyor, takipte kalmayı unutmayın. Her türlü bilgi ve yardım talebiniz için Turkcel uygulamasını kullanabilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

17 Temmuz 2023 14:42

Aslı
Aslı
14 Temmuz 2023 09:29

Bir de o 1 saatlik hediyeyi kullanırken senin normal internetinden götürüyor 1 GB veriyor 1 GB yiyor.

Turkcell Salla Kazan Kampanyası

Birkan
Birkan
26 Temmuz 2023 02:363.173

Turkcell uygulamasında her hafta çarşamba günü Salla Kazan hakkı veriyor. Uzun zamandır yapıyorum sürekli bana Instagram...

Turkcell Salla Kazan Kampanyası

Serkan
Serkan
1 Mart 2024 07:393.413

Turkcell "Salla Kazan" hediyesi olarak, BİP veya Instagram ek internet kazandım. Ama yararlanamıyorum, maalesef. Ne BİP ...

Turkcell Salla Kazan Usulsüzlüğü

Turkcell DijitalOperatör Nasıl Giriş Yapılır

Turkcell Salla Kazan Şikayeti

Turkcell Salla KazanŞikayeti

Ruzgar
Turkcell Salla Kazandan İnternetin Çok Az Verilmesi Ve Hediye Dakika Verilmemesi

Turkcell SallaKazandan İnternetin Çok Az Verilmesi Ve Hediye Dakika Verilmemesi

Yusuf