İsmail sonuçtan hiç memnun değil

02 Temmuz 2024 15:03

Mayıs ayında Türk Telekom taahhüdüm bitti ve daha iyi bir hizmet alırız ümidiyle Turkcell operatörüne geçiş sağladım. Geçtiğim tarife Platinum aynen favorim 60 GB ve paketimin devretme özelliği bulunuyor. Bu pakete geçerken internet haklarının devredileceğini konuşmaların devredilemeyeceğini söylediler. Sonrasında 60 GB 30 unun da devredilme kapsamında olmadığını söylediler. Devreden İnternet haklarımı paket yenilense de göremiyorum bununla alakalı şikayet oluşturdum en az 15 20 defa görüşme sağladım koskoca Turkcell bir uygulama sorununu çözemedi benim İnterneti ne kadar kaldı devrediyor mu hangisini kullanıyorum bilmiyorum. Dediklerine göre önce devreden değil kendi haklarım kullanılıyormuş. Yani sizin anlayacağınız müşteri memnuniyeti sıfır. 2 ay oldu geçeli ben operatör değiştirmeyi düşünüyorum çekim kalitesi de bulunduğum bölgelerde hiç iyi değil. Geçmeyi düşünen arkadaşlar varsa bu şekilde bilgilendirmek istedik 2 aydır mağduriyetimin giderilmesi için hiçbir şey yapmadı Turkcell. İlgili yerlerin bilgisine

02 Temmuz 2024 15:03 (Şikayetten 1 dakika sonra)

02 Temmuz 2024 15:43

Merhaba İsmail Bey, 05.06.2024 tarihli talebinizin incelemesi tamamlanarak 02.07.2024 tarihinde konuyla ilgili size bilgi verilmiştir. Ürün ve servislerimiz ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her konuda Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

02 Temmuz 2024 16:00

Aynen cevap verdiniz. Verdiğiniz cevabı da açıklar mısınız burda? Çalışmalarımız devam ediyor :) verilen cevap bu. Benim mağduriyetim? 2 aydır ne kullanıyorum göremiyorum devreden internetlerim nerede göremiyorum?

Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Serkan
19 Temmuz 2024 02:04
Sümeyra sonuçtan hiç memnun değil

Sümeyra
18 Eylül 2023 02:57
Emel sonuçtan hiç memnun değil

27 Temmuz 2024 21:15
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

13 Aralık 2023 12:11
Turkcell Kategorileri