Turkcell Paket İptal Sorunu ve Çözüm Arayışı

Turkcell Paket İptal Sorunu ve Çözüm Arayışı
09 Ekim 2024 13:37

Turkcell paket iptali. Turkcell rahat geç kampanyasını yenilenmesini istemiyorum ancak 532 arıyorum yapamıyorlar. Online den iptal edilmiyor. Sms ile iptal rahat yazıp gönderiyorum kabul olmuyor. Anlaşılmadı yazıyor. Kaç gündür bununla uğraşıyorum artık şuna bir çözüm bulun ve bugün istemediğim halde yenilenecek para iademi de istiyorum

09 Ekim 2024 13:38 (Şikayetten 1 dakika sonra)

09 Ekim 2024 14:19

Merhaba Yusuf Bey, Ürün ve hizmetlerimizin sunulması, ücretlendirilmesi vb. hususlar ile ilgili şikayet, talep veya önerileriniz, hattın yasal sahibi ya da hatta tanımlı yetkili kullanıcısının isteği üzerine değerlendirilmektedir. Kişisel verilerin korunma kanunu çerçevesinde hattın yasal sahibinin veya yetkili kullanıcısının, bayilerimizden, 532 numaralı çağrı merkezi kanalımızdan ya da diğer hizmet kanallarımızdan ulaşması halinde memnuniyetle inceleme başlatabiliriz. Ek olarak genel bir bilgi vermek isteriz. Rahat Tarife’den faturalı diğer tarifelere geçiş, Rahat Tarifeden faturasız hatta geçiş işlemleri yalnızca yüz yüze kanallardan yapılmaktadır. İşleminizle ilgili hat sahibi ile birlikte size yakın bayimizden destek almanızı rica ederiz. Size yakın bayilerimizi web sitemizden inceleyebilirsiniz. https://www.turkcell.com.tr/tr/hakkimizda/iletisim/turkcell-iletisim-merkezleri?place=footer Saygılarımızla, Turkcell

Turkcell Online Uygulama Hatası

Ekrem
25 Mart 2024 02:23
Turkcell Online Uygulama Hatası
Seda sonuçtan hiç memnun değil

Seda
10 Haziran 2024 09:52
Neslihan sonuçtan hiç memnun değil

Neslihan
22 Şubat 01:20
Alev sonuçtan memnun

Alev
09 Mart 04:52
"Çalışanınız çok kibardı. Kendisine teşekkür ederim."

Mete
06 Ekim 2023 20:31