Turkcell Numara Alma Talebi

23 Mayıs 2024 13:26

Turkcell'de eski numaram olan 0538*****63 numarayı tekrar almak istiyorum numarayı kaybedeli 7-8 yıl oldu fakat hala numaraya erişemiyorum. Bu numarayı tekrar alabilir miyim. Numara şu an kimsede kullanılmamaktadır. Ve hala havuza düşmemiştir. Ama aradan yıllar geçti

23 Mayıs 2024 13:27 (Şikayetten 1 dakika sonra)

23 Mayıs 2024 13:54

Değerli Müşterimiz, Geri verme işlemi Faturalı hattın veya Hazır Kart'ın hat iptal olduktan sonra hattın aynı kişiye geri verilmesidir. Faturalı ve ön ödemeli hatlarda hattın iptalinin üzerinden 1 yıl geçmemiş ve/veya içinde ise hat geri verilir. Her iki ödeme tipinde de; üzerinden belirtilen süreleri geçmiş bir hat için ise numara hala başka bir müşteriye satılmamışsa hat geri verilebilir. Yine abonelik sözleşmesi imzalanır. Geri verme işleminiz için en yakın Turkcell Mağazamızı ziyaret ederek destek alabilirsiniz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi Turkcell uygulamamız içinden "Yardım > Yeni Talep İlet" bölümlerinden iletebilir; taleplerinizin durumunu "Taleplerim" bölümünden kontrol edebilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

Yıllar Sonra Eski Numaramı Geri Almak İstiyorum

29 Ağustos 2024 09:55

Mukaddes
05 Ağustos 2024 15:48
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

16 Şubat 19:25

Gülcan