Turkcell Müşteri Hizmetleri İle Yaşanan Uzun Süreli İletişim Sorunu

31 Temmuz 2024 15:25

Turkcell'de müşteri hizmetleri kesinlikle işten hiç anlamıyor. İnsanı çileden çıkartacak bayık bayık konuşmalarla insan gerçekten çileden çıkıyor. Sürekli 'Ben size yardımcı olmaya çalışıyorum' diyorlar. Aradan 20 dakika geçiyor, 30 dakika geçiyor, 40 dakika geçiyor hâlâ konuşuyoruz. Yani boş boş konuşuyoruz, 'Yardımcı olacağım' deyip konuşuluyor ama hiçbir şekilde yardımcı olunmuyor. Yani işlem yapılamıyor. Biz daha önce hiçbir şekilde bu çocuk mutlu paket falan bilmem ne paket kullanmadık, geçmedik. Geçmediğimiz halde bir tanesi işlemi yapmaya kalkıyor, izin vermiyor dedim, o bir şekilde hattan düştü. 10-15 dakika konuştuk, diğeri ne Allah versin, baygınlık geçirecektik artık. Hani kesinlikle konuş konuş, hiçbir işlem çözdüğü yok. Daha önce bu paketi kullandığınız için izin vermiyor diyor. Biz de kullanmadık. Hani bu konu hakkında bir şikayet kaydı oluşturun diyorum, iki saat konuştuğum anlaşılmıyor, konuştuklarım dinlenmiyor, karşıdakinin sesi zaten sürekli kesiliyor.

Murat
31 Temmuz 2024 15:02

Yani altı üstü çocuğu mutlu çocuk paketine geçirmek istedik hepsi bu boş boş saatlerce konuşmaya iletişim berbat bir konuşmaya gerek var mı me mikrafolarında hayır var ne işlem çözmede yani ben çileden çıktım saatlerce sizi dinlemek zorunda mıyım

31 Temmuz 2024 15:26 (Şikayetten 1 dakika sonra)

31 Temmuz 2024 17:45

Merhaba Murat Bey, Görüşme yaptığınız tarih saat bilgisiyle beraber, hangi numara üzerinden görüştüğünüzü ve şikayetinizi Turkcell uygulamamız içerisinde "Yardım- Yeni talep İlet" adımlarını seçerek iletebilir, taleplerinizin durumunu "Taleplerim" bölümünden kontrol edebilirsiniz. http://turkcell.li/indir Saygılarımızla, Turkcell

Gonca
02 Şubat 2024 18:31
Serhat sonuçtan hiç memnun değil

Serhat
08 Ekim 2023 20:05
Gülnihal sonuçtan çok memnun

Gülnihal
04 Aralık 2023 11:27
"Sorunum çözüldü, teşekkürler"

Koray
07 Mart 2024 13:54
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

22 Kasım 2023 01:19
Turkcell Kategorileri