Turkcell Modemim Neden Çöp Oldu?

02 Kasım 2024 15:08

Turkcell VINN 4.5G modemimi 3 yıldır kullanmıyordum. Bu sene tekrar data hattı almaya karar verdim. 1aylık tatilim için. Ancak yeni aldığım data hattını taktığımızda modemin ışığı yanmasına rağmen internet gelmiyordu. Data hattını bana satan Turkcell bayi çalışanı 1 yıldır kullanmadığınız için modemi iptal etmişler dedi. Bu modem artık çöp dedi ve çift hatlı telefonum olup olmadığını sordu. Şimdi soruyorum size benim bugünün parası 4.000 TL verdiğim cihazı Turkcell'in çöp etme hakkı var mı? Ben bu cihazı kiralamadım ki satın aldım Turkcell'den.

02 Kasım 2024 15:08 (Şikayetten 1 dakika sonra)

02 Kasım 2024 16:23

Merhaba Emre Bey, Turkcell ailesi olarak size tüm kanallarımızdan eksiksiz ve kaliteli hizmet vermek için çalışıyoruz. Her noktada memnuniyetinizi sağlamak bizim önceliğimizdir. Size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. Talebinizi daha detaylı olarak incelememiz gerektiğinden talebinize ait VINN numarasına ihtyacımız var. Bu yüzden numaranızı, talebiniz ve irtibat numaranızla birlikte, "Turkcell uygulaması - Yardım- Yeni talep İlet" adımlarını izleyerek iletebilir misiniz? Durumunu "Taleplerim" bölümünden kontrol edebilirsiniz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi Turkcell uygulamamız içinden "Yardım- Yeni talep İlet" bölümlerinden iletebilir; taleplerinizin durumunu "Taleplerim" bölümünden kontrol edebilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

Ahmet
Ahmet

1 Yıl ve Üzeri Kullanılmayan Cihaz Kimlik Bilgilerinin Tekrar Kayıt Altına Alınması E-Devlet'ten açabiliyorsun benim modem de uzun süredir kullanmamıştım kapanmış tekrar açıldı

Durali
Durali

Benimde şikayetim aynı 1 yılı geçtiği için kapanmış ve e devlet üzerinden açtım ama çekim ışığı kırmızı yanıyor modem kaynaklı mı sorun

Turkcell Modemim Neden Çöp Oldu?

Cem sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell VINN WiFi Cihazım Sürekli Arızalı, Teknik Destek Alamıyorum

13 Ağustos 2025 14:59
Yıldıray sonuçtan hiç memnun değil

Yıldıray
01 Şubat 2024 00:28
Emirhan sonuçtan çok memnun

Emirhan
13 Şubat 2025 13:12
"İşlemim konusunda yardımcı olduğunuz ve tarafımı bilgilendirdiğiniz için teşekkürler"
Turkcell Kategorileri