Turkcell Kağıthane - Eyüp Bölgesinde Çekmiyor

09 Ağustos 2023 11:57

Turkcell 'in Eyüp bölgesinde çekim gücü çok kötü ve bunu iyileştirmek için hiçbir işlem yapmıyorlar.
Eyüp bölgesinde ofisimiz var ve telefonlarımız asla çekmiyor, ofisimize kadar gelindi bakıldı ve 2024 ocak ayına kadar beklememiz gerektiği söylendi. Peki sevgili Turkcell ocak 2024 ayına kadar telefonumu kullanamayacaksam size neden para ödüyorum, madem hizmet vermeyeceksiniz neden hala kontrat yenileme için mail atıyorsunuz ve arıyorsunuz? Sizce de mantıksız değil mi çekmeyen telefona neden para ödeyeyim? Bütün işimi aksatıyorsunuz, müşterilerim aradığı zaman ulaşamıyorlar ama tabi ki bu durum sizin umrunuzda değil. Şahsi hattım Vodafone ve onunla ilgili sorun yaşamıyorken sizin sağladığınız servisin çalışmıyor olması sanırım sizden kaynaklanan bir sorun.
Acil olarak bina içerisine sinyal güçlendirmesi takılması lazım diyorum, baz istasyonu kuracağız bekleyin diyorsunuz, o zaman ocak 2024 'e kadar telefonumu kullanamayacaksam faturamı sıfırlayın ücret tahsis etmeyin ve baz istasyonunu kurunca tekrar görüşelim. Hem hizmet vermeyip hem para almak ne demek! Yıllardır aynı bölgedeyim ve yıllardır bu sorunu çözemediniz yazık sizin gibi firmaya!

09 Ağustos 2023 11:58 (Şikayetten 1 dakika sonra)

09 Ağustos 2023 12:08
17 Ağustos 2023 11:12

Bir çok kez tarafınıza bu konuyla ilgili talep oluşturdum ama asla sorunumu çözemiyorsunuz ki çözümüde yine sizin bir çalışanınız gelerek söyledi, her kata sinyal güçlendirici takıldığı zaman sorunumuz çözülecek, ki daha önceki yıllarda bunu yaptınız şu an neden yapılmıyor anlamış değilim. Ben faturalarımı düzenli ödüyorum ama siz fatura karşılığı bana düzgün hizmet vermiyorsunuz, onu da geçtim sözleşme yenileme tarihim yaklaştığı için sanki bilerek işi ağırdan alıyorsunuz ve sorunumu çözmüyorsunuz. Maalesef artık sizi yüksek makamlara şikayet etmek ve hakkımı yasal yollarla aramak durumundayım. Hizmet vermemenize rağmen insanlardan ödeme alamazsınız, madem ödeme almaya devam ediyorsunuz sorunumu çözmek zorundasınız.

Hamdi sonuçtan hiç memnun değil

20 Aralık 2024 02:09

28 Aralık 2023 10:13
Burak sonuçtan hiç memnun değil

15 Temmuz 2024 00:28
Turkcell Mobil Veri Çekim Sorunu
Turkcell Mobil Veri Çekim Sorunu
Duygu sonuçtan hiç memnun değil

30 Ağustos 2024 00:37
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Serkan
14 Temmuz 2025 13:59