Ateş sonuçtan hiç memnun değil

21 Mayıs 2024 19:56

Turkcell kontörlü hattım için kontör yüklemek amacıyla Bursa Osmangazi'deki Gama Telekom'a gittim. Orada çalışanlar bana bir aylık paket yapacaklarını söylediler. Kabul ettim; ancak yaptıkları işlem sonucunda hattımı faturalı hatta dönüştürdüler ve bunu ıslak imzam olmadan nasıl yaptıklarını merak ediyorum. İptalini talep ettim ve bana bir ay sonra arayıp iptal edebileceğimi söylediler. Yurt dışında yaşadığımı belirttim, buna karşılık adıma başka bir kişinin de arayarak iptal işlemi yapabileceğini ifade ettiler. Bu işlemin, bildiğim kadarıyla sahte evrak düzenlemesi kapsamına girebileceğini düşünüyorum. Gerekli yerlere başvuruda bulundum. Benim imzam olmadan nasıl faturalı hatta geçiş yapılıyor ve faturasını peşin ödediğimi, aslında kontör yüklemek için ödeme yaptığımı sanıyordum. Faturayı peşin almanın ne anlama geldiğini, paketin 160 TL olmasına rağmen benden 300 TL tahsil edildiğini anlamıyorum. Ödediğim paranın iadesini talep ediyorum ve işlemi gerçekleştiren bayan hakkında araştırma yapılmasını istiyorum.

24 Temmuz 2024 13:53

Turkcell Benim imzam olmadan Hat sahibi değişikliği Yaptı Benim imzam olmadığı halde hattım 2 defa hat sahibi ismi değişti bu nasıl oluyor ve hattım bende olmadığı halde 8 aydır faturasını ödüyorum hattımın kendi ismime yapmak istediğim halde yapılmıyormuş ama benim imzam olmadan nasıl başka isme aktarılıyor anlamadım

21 Mayıs 2024 19:57 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Ateş
Ateş
21 Mayıs 2024 20:04

İnceleme yapın kamera kayıtlarına bakın imzasız nasıl işlem yapılıyor ve faturası nasıl peşin alınıyor çok merak ediyorum sayın Turkcell a. Ş

22 Mayıs 2024 08:04

Rüya sonuçtan hiç memnun değil

07 Mayıs 2024 15:37
Turkcell Güvenlik Açığı (imzam Olmadan Tarafım Adına Yapılan İşlem! )
Turkcell Güvenlik Açığı (imzam Olmadan Tarafım Adına Yapılan İşlem! )

Atakan
07 Ağustos 2023 14:13
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Şengüller Telekom - Bilgi Harici Abonelik

16 Ocak 2024 13:51
Turkcell Şengüller Telekom - Bilgi Harici Abonelik

Huseyin
17 Kasım 2023 00:16
Nazife sonuçtan hiç memnun değil

Nazife
09 Mart 2024 16:23