19 Eylül 2023 15:22

Kendi internet paketim bittikten sonra ek tanımlanan ek paketim 5 dakika içerisinde bitti. Kendi kendine 3 kezden fazla 1 GB tanımlanıp faturam 450 TL'yi buldu. Kendim boş yok kampanyasından 3 GB alayım bari dedim 40 TL'ye onayladım telefonu cebime koydum hastaneye gittim tam 20 dakika içerisinde o da kendiliğinden bitmiş şaka gibi ben eski Turkcell çalışanıyım bu işin normal olmadığının farkındayım çünkü bütün veri tüketecek her şeyi kapalı. Bu 2 aydır başıma geldi, ve bu olayın yaşanması ne hikmetse kendi internetim bittikten sonra başlıyor. Buna eminim destek talep ediyorum

19 Eylül 2023 15:23 (Şikayetten 1 dakika sonra)

19 Eylül 2023 15:43
19 Eylül 2023 19:23

Bu dediklerinizin hepsini biliyorum, benim sorduğum şey telefon cebimde dururken nasıl oluyor da 10 GB yiyor verilerimin ve bu GB'ların nerede kullanıldığının incelenmesini istiyorum hizmetiniz çok kötü sizleri BTK'ya şikayet edeceğim bu sorunumu çözün telefon cebimdeyken tam 5 kere internet aşımı oldu

Aynısını bende yaşıyorum maalesef

Mert
Mert

Hocam nasıl çözüm buldunuz bende aynı problemi yaşıyorum? Neden kaynaklandığını öğrendinizmi?

Erkut

Yok hocam yardımcı olmadılar internetini bitirme bitirdiğin anda fazla fazla çekiyorlar mümkün değil o kadar kullanım

Ali sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell İnternet Paketim Çok Hızlı Bitiyor.

08 Ocak 2024 22:59

13 Temmuz 2024 19:11