Turkcell Fatura KDV Hatası

11 Temmuz 2023 14:41

Turkcell Satış ve Dijital İş Servisleri a. Ş. Tarafından 11.07.2023 tarihli iki fatura aldık. Sp12023xxxxxxx56 ve 72.
Bu faturalar yasa gereği %20 KDV ile kesilmesi gerekirken %18 KDV ile kesilmiş. Temel fatura olarak kesildiği için iptal edemiyoruz. Tüm çabalarımıza rağmen bizi dinleyen bir yetkili bulamadık. Muhasebe birimine ulaşmanın bir yolunu bulamadık. Belki buradan birileri görüp ilgilenir...

12 Temmuz 2023 12:38 (Şikayetten 21 saat sonra)

13 Temmuz 2023 13:42

Değerli Müşterimiz, Müşteri hizmetlerimize yaptığınız başvurunuz inceleme aşamasındadır, sonuçlandığında size bilgi verilecektir. Ürün ve servislerimiz ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her konuda Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

14 Temmuz 2023 23:40

Konu gayet basit bir konu muhasebe biriminden birisinin muhasebe birimimizi aramasıyla çok kolay çözüm oluşturulabilirdi. Standart mesajlar atarak tüketicilerin gözünde daha iyi bir marka olacağınızı sanmanız çok komik. Biz sorunumuzu hallettik. Daha fazla gereksiz mesaj atmayın lütfen.

Ezgi

Hüseyin Bey merhaba, KDV hatası sorununuzu nasıl çözdünüz acaba? Bizim firmaya da aynı durumdan faturalar geldi. Turkcell geçen ay kullanılan hizmet olduğu için bu ay kesilen faturanın %18 kesilebileceğini iddia ediyor. Müşavir büyük mükellef onlar uğraşmaz bununla işleme alın faturaları diyor. Siz ne yaptınız zahmet olmazsa paylaşır mısınız?

Hüseyin

İyi günler. Evet önceki ayın hizmeti olarak değerlendirilerek %18i dikkate alıyorlar. Biz de o şekilde kayıt aldık...

Bordemirler
01 Aralık 2023 11:05
Turkcell Paramızı İade Etmiyor
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
13 Ekim 2023 10:22
Oktay sonuçtan çok memnun

22 Aralık 2024 17:07
"Teşekkürler mükerrer fatura silindi."
Turkcell Kategorileri