Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell E Sim Şebeke

27 Eylül 2023 13:41

Daha yeni almış olduğum telefonumda Turkcell e sim kullanıyordum. Dün öğle vakti şebeke gitti ve şu an hala şebeke yok bununla ilgili Kentpark AVM içerinde ki Turkcell mağazasına danıştığımda personelleri inanılmaz derece de ilgisizdi sorunun onlarda kaynaklı olmadığını ima ettiler. Diğer operatörlere sorduğumda kendi hatlarında e sim şebekesinde bir sorun olmadığı söylediler. Gerçekten Turkcell e aylık ortalama 700 Lira gibi bir fatura ödüyorum aldığım sonuç.

27 Eylül 2023 13:42 (Şikayetten 1 dakika sonra)

27 Eylül 2023 14:16

Merhaba Ahmet Bey, Turkcell ailesi olarak tüm kanallarımızda eksiksiz ve kaliteli hizmet vermek için çalışıyoruz. Hizmet verdiğimiz her kanalımızdan müşterilerimize iyi bir deneyim yaşatmak isteriz. Amacımız, tüm müşterilerimizi memnun edebilmek ve sizlere en iyi hizmeti sunabilmektir. Bu konuda bayi çalışanlarımız düzenli olarak eğitimler almaktadır. Olumsuz deneyim yaşadığınız hizmet kanallarımızla ilgili geri bildirimlerinizi detayları ile birlikte, Turkcell uygulamamız içerisinde yer alan "Yardım" bölümünden iletmenizi rica ederiz. Yurt dışından getirilen cihazların pasaportunuza kaydedilmesi gereklidir. Kayıt işlemi sonrasında gerekli sistemsel kontroller sağlanınca cihaz şebekeden sinyal almaktadır. Bunun yanı sıra SIM kart değişikliği yapılırsa telefon tekrar şebeke almayabilir. Sistemsel olarak yaşanan bu durum en fazla 24 saat içerisinde düzelmektedir. 24 saat bekleme süresi sonrasında cihazınız yine de şebekeden sinyal almıyorsa Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilgi İhbar Merkezi Numarası'ndan (120) destek alabilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

Ahmet
27 Eylül 2023 15:40

Öncelikle cihazın kullanım süresi mevcut aktif olarak kullanıyordum düne kadar emsal sorunu yaşayan arkadaşlarımda vardı şayet onların sorunu çözülmüş benim cihazımda hala şebeke yok lütfen yardımcı olun!

15 Mayıs 2024 10:18

Neslihan