Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell E-sim Etkinleştirilemiyor Sorunu Alıyorum Ve Kimse Çözmüyor

Turkcell E-sim Etkinleştirilemiyor Sorunu Alıyorum Ve Kimse Çözmüyor
19 Mayıs 2024 22:45

17 Mayıs 2024 de 16.00 itibari ile Turkcell'e geçtim. E-sim açılacağını söylediler fakat 2 gündür aralıksız e-sim etkinleştirilemiyor. QR kod okutuyorum Elle yazıyorum ama etkinleşmiyor ve asla çözüm üretilmiyor. Telefonumu 4 sene öncesinde iPhone 11 olarak Turkcell'den almıştım yurt dışı telefonu değil Kaç gündür hatsız bir şekilde kaldım mağdurum. Bu problemi çözemiyorsanız en azından fiziksel sim kartı alıyım diyorum ücretli olduğunu söylüyorlar. Benim hiç hatam olmadığı halde ücret ödemem çok saçma zaten size güvenerek hattımı Turkcell'e taşıdım fakat güvenim boşa çıktı. Sorunumun acilen çözülmesi gerekiyor kimseyle iletişim kuramıyorum Wi-Fi olmayınca e-sim uygulaması maalesef sorun yaşatıyor almayı düşünmeyin

19 Mayıs 2024 22:46 (Şikayetten 1 dakika sonra)

20 Mayıs 2024 08:31

Değerli Müşterimiz, Müşteri hizmetlerimize yaptığınız başvurunuz inceleme aşamasındadır, sonuçlandığında size bilgi verilecektir. Ürün ve servislerimiz ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her konuda Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

21 Mayıs 2024 16:09

4 gündür hattım kapalı hiçbir çözümle gelmediniz artık daha fazla mağdur olamamak için sırf e-simi tanımlayamıyorsunuz diye para vererek hat alacağım çünkü sorun yaşayan ben oluyorum Turkcell'in bu durum karşısında yaptığı bir şey yok.

Furkan sonucu yetersiz buldu

Turkcell E Sim Problemi