Barış sonuçtan hiç memnun değil

08 Nisan 2024 18:36

Geçen sene farklı bir operatörden Turkcell'e geçiş yaptım. Sürekli anlaşılan ücretin üzerine çıkan ücretlerden bu yazımda bahsetmeyeceğim fakat telefon özelliklerini dahi kısıtlayan uygunsuz bir satış tekniği uyguluyorlar. Meşgulken arayanı bekletmek ve görüntülemek için normal şartlar altında telefonun bir özelliği olarak kullanılan çağrı yönlendirmeyi kısıtlamışlar. Ekte paylaştığım ekran görüntüsündeki numara ilgili alanlara girilmiş ve değiştirmeye çalıştığımda "operatör izin vermiyor" uyarısı alıyorum. Bu kabul edilemez. Telefonun var özelliğini bana satmaya çalışmaları oldukça saçma. Ek bilgi: Diğer operatörler ile böyle bir problem yaşamadım.

08 Nisan 2024 18:37 (Şikayetten 1 dakika sonra)

08 Nisan 2024 19:12

Geri dönüşünüz için teşekkürler. Sorunun nasıl çözüleceğini sabırla bekliyor olacağım.

09 Nisan 2024 08:14
09 Nisan 2024 09:05

Merhaba, Bir bilgilendirme yapmak istiyorum. Problem çözülmedi, süreç uzatılmaya çalışılıyor. Yardım ve talep ilet kısmında bu şekildeki konular için bir bölüm mevcut değil. Ben yine de bu aşamada konu kapanmasın diye rastgele bir konu başlığı altından talep ileteceğim. Gelişmeleri de buradan paylaşacağım.

14 Eylül 2023 16:26
Turkcell Çağrı Merkezi Ve Digital Cep Uygulaması Şikayet Oluşturamama
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Gökhan
02 Eylül 2023 20:07
Makbule sonuçtan hiç memnun değil

Makbule
11 Aralık 2024 23:51
Pelin sonuçtan hiç memnun değil

03 Nisan 2024 00:15

09 Ocak 2025 23:24