Aykut sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Alacak Takip Birimi Sürekli Arıyor.

21 Eylül 2023 14:22

Günde 3-4 kere Türk Telekom, birkaç kere Digiturk ve sürekli de başka firmalar aradıkları (laftan da anlamadıkları için) numaramı değiştirmeye karar verdim. Yeni aldığım numaramı da Vodafone dan daha önce hiç kullanılmamış (yeni aktifleşen seriden) aldım, hattım açıldığı gibi (10 dakika geçmeden) 212 li 216 lı numaralar beni aramaya başladı. Öğrendim ki Turkcell'e borcu olan bir hanımefendi (Naz**** kara***) benim numaramı vermiş, Turkcell de teknolojik altyapıya sahip olmadıkları için (zahmet edip aramamışlar) numarayı doğrulamadan alacak takibi için benim numaramı arattırıyorlar. "Ben hattı yeni aldım o kişi ile alakam yok " diyorum 5 dakika sonra tekrar arıyorlar. Meğer Turkcell aratıyormuş. Turkcell alacak servisi için aradığı numaraları bir zahmet doğrularsa çok iyi olur düşüncesindeyim. Rastgele numara verip sabah akşam o numarayı rahatsız ettirebiliyorsak benim de aklımda birkaç numara var. İletişim numaramın Turkcell den tamamen silinip, alacak değil, kampanya vs. Bilgisi de olsa hiçbir şekilde aranmamak istiyorum.
Tarih ve saat ile arayanlardan bazılarının kayıtları;
0212 709 07 58 20.09.2023 14:53
0***********58 20.09.2023 18:31
0216 212 04 69 20.09.2023 18:32
0212 708 08 89 21.09.2023 13:13

21 Eylül 2023 14:23 (Şikayetten 1 dakika sonra)

21 Eylül 2023 14:57

Merhaba Aykut Bey, Talebinizi incelenmesi için ilgili kanalımıza yönlendirdik. Sonuçlandığında size bilgi verileceğini paylaşmak ister, kısa bir süre daha beklemenizi rica ederiz. Saygılarımızla, Turkcell

Aykut
21 Eylül 2023 19:19

Ben aranmak istemiyorum diyorum. Hala beni arama derdindesiniz. Merak ettiğim size borç takıp, daha önce hiç kullanılmamış bir numarayı sallayan (çünkü numara ilk bana ait) kişiye nasıl inanırsınız? Sadece bugün 5 kere arandım ve devam ediyor. Reklamlarda öyle öncüyüz, böyle iyiyiz diyorsunuz. Size borçlu olmayan ve Turkcell hattı olmayan birini sürekli borç için arıyorsunuz. Bir zahmet reklamlarda gerçeği söyleyin, kullanıcı istediği numarayı verip, bizi yüzüstü bırakabilir, biz de başkasını arar para isteriz deyin bence, sistemimiz de eski 486 PC var yönetemiyoruz falan deyin. Bunu da bana açıklamak için aramayın. Zaten derdim aranmamak, aramanızı istemiyorum. Bu sebepten numaramı değiştirdim diyorum. Daha ne diyeyim?

Aykut
26 Eylül 2023 16:19
Turkcell Alacak Takip Birimi Sürekli Arıyor.

Dün ve bugün Turkcell Erol Bey tarafından arandım ve söz konusu arayan firmaya (collect turk) bir daha aranmamam konusunda bilgi verdiklerini iletti. Ben hala aranmaktayım ve doğrulanmamış numaraları (kafamızdan atarak) verip, insanları bu şekilde alacaklı olarak sabahtan akşama kadar rahatsız etmenin etik olmadığını ve Turkcell'inde bu konuda gevsek (evet gevsek) davrandığını açıkça ifade edeceğim. Siz işinizi doğru yapamıyorsunuz diye neden alakasız biri mağdur oluyor? Bir de işin ilginç kısmı sizin önde gelen GSM operatörü gibi kendinizi lanse etmeniz, 10 gündür başkasını rahatsız edip, akşama kadar onlarca defa arıyorsunuz!

Turkcell Gece Yarısı Aramalarıyla Rahatsız Ediliyorum

Tolgahan
22 Mart 13:22
Merve sonuçtan hiç memnun değil

28 Mart 2024 00:40

Turkcell Müşteri Hizmetleri Vakası

22 Nisan 2024 13:18
Taha sonuçtan hiç memnun değil

18 Eylül 2023 15:40
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

28 Ekim 2023 16:33
Turkcell Kategorileri