Turkcell Müşteri Hizmetleri Vakası

22 Nisan 2024 13:18

15Nisan Çarşamba 20.21 de 0532*****55 numarası tarafından arandım bu 1hafta bu şekilde devam etti müsait olamadığım için açamadım.
17Nisanda tekrar aradığım bu sefer açtım. Hat babamın üzerine olduğu için babama ulaşmak adına arandığımı dile getirdiler ve babamın numarasını söyleyip daha fazla rahatsız edilmek istenmediğimi dile getirdim. Ertesi gün tekrar arandım. Aramaya yanıt verip dün bu konu hakkında konuştuğumu söyledim ve sistemsel bir hata oldu kusura bakmayın dendi. Telefon kapanınca bana bir mesaj geldi şu şekilde yazıyordu :

adınıza kayıtlı hat/diğer hatlarınızın ödenmemiş fatura borcu nedeniyle bu hattınız internet kullanımına kapatılmıştır. Bilgi almak için Turkcell müşteri Hizmetlerine +90532*****55'den ulaşabilirsiniz.
Aynı olay 2 ay önce de başıma gelmişti ve benlik bir durum olmadığını ayrıca benim hattım ile birlikte babamın üzerine 5 hat olduğunu neden sürekli benim internetimin kesildiğini dile getirmiştim.
Gene aynı şekilde 2 hafta boyunca beni rahatsız eden numarayı aradım ve problemimi dile getirdim başka bir kişiye aktardılar ona da tekrar anlattım ve sistemden benim numaram yerine babamın numarasının olması gerektiğini söyledim hattaki kadın dalga geçer gibi 4 kere tekrarlattırdı konuyu uzattığım için sürekli anlamadım sesinizi alamadım dedi ama başlarda sesimi çok güzel ve net alabiliyordu. Kadının o şekilde davranması beni daha fazla rahatsız etti ve Turkcell hattını değiştireceğimi ayrıca şikayet edeceğimi dile getirdim ve telefonu kapattım.
Şimdi sorunumu direkt dile getirmek istiyorum.
Fatura ödenmedi bilgisi için akşam 8 de bile rahatsız edildim ama 19 Nisan günü öğleden sonra aradığımda 5 dakika bağlanmayı bekledim.
Sürekli aranıp rahatsız edildiğimde hattı benim kullandığımı söyleyip babamın numarasını verdim.
Ama gene sürekli rahatsız edildim.
Ve bu durumu daha önce de onlara arayıp dile getirmiş olmama rağmen gene benim internetim kesildi. Öğrenci olduğum için bu durum beni çok zor durumda bıraktı. Ve artık bu konu hakkında gerekenin yapılmasını istiyorum.

22 Nisan 2024 13:19 (Şikayetten 1 dakika sonra)

22 Nisan 2024 13:43
Eda
Eda
22 Nisan 2024 15:54

Merhaba Turkcell yetkilisi evet ödenmemiş fatura için böyle şeyler olabilir ama ödenmeyen faturanın hattının benim ile bir alakası yok babamın üzerine ve babamla görüşmüyoruz. Hat sahibinin kısıtlama alması daha doğru değil mi sonuç olarak her bilgilendirmede bunu dile getiriyoruz.

Abdulbaki
18 Aralık 2024 16:34
Mertcan sonuçtan hiç memnun değil

Mertcan
01 Haziran 2024 20:02
Emre sonuçtan hiç memnun değil

26 Şubat 2025 23:48
Yanlış Fatura Ve Haksız İnternet Ücreti

19 Temmuz 2024 10:58
Nergis sonuçtan hiç memnun değil

Nergis
02 Eylül 2024 12:06