Cihan sonuçtan hiç memnun değil

Kullanılmış Numara Satışı Mağduriyeti

12 Aralık 2024 15:51

2 ay olmadı yeni bir numara aldım. Eski numaram annemindi, bu yüzden kullanılmıştı ve bazı yerlerde kayıt oluşturamıyordum ya da doğrulama yapamıyordum. Bu yüzden yeni bir numaraya geçtim fakat Turkcell, daha önce kullanılmış bir numara sattığı için hiçbir siteye kayıt olamıyorum. Bunu başka bir sorun yaşayan arkadaşa 'kağıdın üstünde yazar' vs. diyerek geçiştirmişler. Bunu yapacağınıza hatanızı kabullenip müşterinizin mağduriyetini düzeltseniz daha güzel olurdu. Bunu yazmak bir şey de değiştirmeyecek, zaten faturalar da cabası. Devletimiz inşallah bunlara el atar.

12 Aralık 2024 15:52 (Şikayetten 1 dakika sonra)

12 Aralık 2024 16:50

Merhaba Cihan Bey, Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Hazır kart ve faturalı hatlar iptal olduktan 1 yıl sonra yeniden satışa sunulur. Eğer hattınız daha önce farklı bir müşteri tarafından kullanılmışsa, hattı alırken size verilen zarfın üzerinde numaranın daha önceden kullanıldığına dair bir ibare yer alır. Güvenliğiniz açısından kişisel bilgileriniz, Turkcell tarafından kesinlikle üçüncü şahıslarla paylaşılmaz. Pazarlama–tanıtım içerikli aramalar ve mesajlar alıyorsanız, talebinizi ilgili firmaya iletebilirsiniz. Her müşterimizin kullanım alışkanlıklarına ve ihtiyaçlarına göre çeşitli hizmetlerimiz bulunmaktadır. Markalardan gelen SMS'leri engellemek için; SMSENGELLE marka ismini yazıp 2200'a gönderebilirsiniz. Bunun dışında şahıs numaralarından gelen pazarlama–tanıtım SMS'lerine ve aramalarına bizim taraftan müdahale edilememektedir. Saygılarımızla, Turkcell

Cihan
14 Aralık 2024 17:56

Keşke herkese hazır yanıt atmak yerine buna bir çare bulsanız ben benden önce hattı kullananın tanıdıklarıyla kayıt olduğu sitelerle uğraşmak zorunda mıyım o kadar ücret alıyorsunuz ama karşılığında hizmet 0 teşekkürler Turkcell

20 Mart 15:49

Safiye
14 Temmuz 2023 15:52

Numara Değişikliği Sonrası Yaşanan Sorunlar Ve Çözüm Arayışı

İsmet
12 Ekim 2024 16:33
Selman sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell'den Aldığım Numara Başkaları Tarafından Kullanılmış.

Selman
10 Ekim 2023 18:26
Yağmur sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Kullanılmış Hat Satışı

Yağmur