Bursa Setbaşı Turkcell İletişim Merkezi

Özlem
04 Haziran 2023 21:42

Bursa Setbaşı'ndaki Turkcell bayisindeki 70 yaşındaki babamı kandırmış f** adında çalışan. Babam bir şey soruyormuş telefonla ilgili kulaklık satmış sürekli. Bir de 650 liralık borcunuz var demiş. Babam hem onu ödemiş hem de boş kart satıp onları ödemiş. Hiçbir borcu olmadığı halde kartlarınız kara listede deyip şantaj yapıyormuş. Kaç yaşlı insana yalan söylüyor?

04 Haziran 2023 21:26

Bir gelişme yok

04 Haziran 2023 21:43 (Şikayetten 1 dakika sonra)

05 Haziran 2023 17:51

Ayşegül
Ayşegül

Turkcell Bursa'da Osmangazi Setbaşı Pentacom şubesinden 22/08/2023 tarihinde telefon aldım istemediğim halde sim kart verildi ve bu hatta fatura gelmeyeceği, kullanılmadığı takdirde 10 gün içinde kapanacağı söylendi. Telefonu aldık, sim kartı hiç kullanmadık ve Aralık 2023 de 399 TL bir fatura gönderildi. Fatura gönderdikleri mesajda da kendi iş yerinin telefon numarası verilmiş. Turkcell müşteri hizmetlerini aradığımda güncel faturamın 1033 TL olduğu söylendi. Bilgim dışımda olan bu işlemin iptalini istiyorum. Turkcell gibi kurumsal bayiyle ilgili anlaşmasını gözden geçirmesi gerekir. Bu karşılaşılan ilk durum bu değilmiş.

Ercan sonuçtan hiç memnun değil

29 Mart 2025 14:14

Melike