Askercell Hattında Mesaj Sorunu

Askercell Hattında Mesaj Sorunu
Ayşenur
17 Aralık 2024 19:26

Aldığımız Askercell hattına mesaj atabiliyorum, arayabiliyorum ama Askercell'den bana mesaj gelmiyor. Karşı tarafta 'mesaj gönderilemedi' ekranı çıkıyor ve bunu kullanım saatleri içinde yapıyorum. Kardeşim askerde, aramak dışında SMS'ten konuşamıyoruz. Şikayetimin giderilmesini rica ediyorum.

17 Aralık 2024 19:28 (Şikayetten 1 dakika sonra)

18 Aralık 2024 08:18

Merhaba Ayşenur Hanım, Tüm kanallarımızdan eksiksiz ve kaliteli hizmet vererek memnuniyetinizi kazanmayı önceliğimiz olarak görüyor; her an yanınızda, çözüme hazır olduğumuzu belirtmek istiyoruz. Size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. Talebinizi daha detaylı olarak incelememiz gerektiğinden aldığınız uyarının ekran görüntüsüne ihtiyacımız var. Bu yüzden aldığınız ekran görüntüsünü, numaranızı, talebiniz ve irtibat numaranızla birlikte, "Turkcell uygulaması - Yardım- Yeni talep İlet" adımlarını izleyerek iletebilir misiniz? Durumunu "Taleplerim" bölümünden kontrol edebilirsiniz. Şu an farklı bir operatör kullanmanız durumunda görüş ,öneri ve şikayetlerinizi yukarıdan istenilen bilgiler doğrultusunda 0532 532 00 00 numaralı müşteri hizmetlerimiz ya da https://www.turkcell.com.tr/tr/tuketici-sikayetleri?from üzerinden de iletebilirsiniz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi Turkcell uygulamamız içinden "Yardım- Yeni talep İlet" bölümlerinden iletebilir; taleplerinizin durumunu "Taleplerim" bölümünden kontrol edebilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

Ayşenur
18 Aralık 2024 11:29

Telefon şu an askerde kullanılıyor ama ben size şöyle söyleyebilirim mesaj gönderilmedi yazısı çıkıyor Askercell hattından bana mesaj gelmiyor

Askercell SMS Gönderim Sorunu Ve İletişim Kesintisi

Bergin
13 Temmuz 22:10

Askercell Hattında SMS Gönderme Ve Alma Sorunu

Gülsüm
12 Temmuz 22:57
Hilal sonuçtan hiç memnun değil

Askercell Hattında Mesajlar İletilmiyor Müşteri Hizmetlerine De Ulaşılamıyor

Hilal