Doruk sonuçtan çok memnun

13 Ağustos 2024 14:46
Doruk'un Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

Gürgençler'den Apple Türkiye garantili olarak satın aldığım Apple Watch 8 GPS+Cellular'ıma hücresel plan kurulumu yapamıyorum. Kurulum yapma seçeneği bile çıkmıyor. Watch uygulamasının ilgili sayfasında "Turkcell hesabınız Apple Watch'unuzda hücresel veri etkinleştirilmesi için uygun değildir. Daha fazla bilgi için Turkcell ile iletişime geçin" uyarısı çıkıyor. 3 gündür bir bayiye yönlendiriliyorum, bir 532'ye. Apple mağazasına gittim, saatte herhangi bir sorun yok cevabı aldım. Turkcell şu ana kadar hiçbir şekilde çözüm üretemedi. Önce telefonum için e-SIM gerekiyor dendi ve yapıldı. Ardından yine saati hücresel plana alamadık. Sorunun neyden kaynaklı olduğunu kimse açıklayamıyor. Hücresel özelliği için aldığım saati şu an sadece telefon ile birlikte kullanabiliyorum. İnternette de bu konu için bir çözüm yok. Turkcell bu sorunu çözemeyecekse neden sadece Turkcell ile anlaşması var?

13 Ağustos 2024 14:46 (Şikayetten 1 dakika sonra)

13 Ağustos 2024 15:53

Merhaba Doruk Bey, Turkcell ailesi olarak size tüm kanallarımızdan eksiksiz ve kaliteli hizmet vermek için çalısıyoruz. Her noktada memnuniyetinizi sağlamak bizim önceliğimizdir. Talebinizi değerlendirilmesi için ilgili kanalımıza yönlendirdik. İnceleme tamamlandığında size bilgi verileceğini belirtmek ister, kısa bir süre daha beklemenizi rica ederiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi Turkcell uygulamamız içinden "Yardım- Yeni talep İlet" bölümlerinden iletebilir; taleplerinizin durumunu "Taleplerim" bölümünden kontrol edebilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

14 Ağustos 2024 16:27

Selamlar, 24 saatten fazla bir süre geçmesine rağmen hiçbir dönüş alamadım, çözüm önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler

16 Ağustos 2024 10:30

Turkcell bu sabak arayıp sorunu çözdü, sağ olsun müşteri hizmetlerinden Yeşim Hanım çok yardımcı oldu. Buraya çözümü yaşayan başka sorun yaşayan insanlar için yazıyorum. 1- HD ses özelliği hatta açık olmalı. Bunu sadece Turkcell yapabiliyor. 2-Cihaz üzerinden wıfı arama açık olacak. Teşekkürler

16 Ağustos 2024 10:31

Teşekkürler

Turkcell Apple Watch Cellular Hatası

05 Aralık 2023 09:10
Turkcell Apple Watch Cellular Hatası

22 Ekim 2023 22:15
Burak sonuçtan hiç memnun değil

17 Eylül 2024 09:53
Turkcell ve Apple Watch e-Sim Aktivasyon Sorunu
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell'in Watch Cellular GPS Tarifesi Sorunu

17 Eylül 2024 14:53
Turkcell'in Watch Cellular GPS Tarifesi Sorunu
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

21 Mart 2024 01:58
Turkcell Kategorileri