29 Aralık 2024 21:02

Suudi Arabistan'a ziyarete gittim gitmeden önce gelinim Türk Telekom uygulamasından Arabistan paketi satın aldı. Gelen mesajda paketiniz tanımlanmıştır. Yurt dışı dolaşımınız kapalıysa otomatik açılacaktır yazıyordu ve bir link göndermişler. Bu linkte yurt dışı dolaşımını istemiyorsanız iptal etmeniz gerekmektedir. Yazıyormuş fakat biz olması gereken bir şey demek ki diyerek bir işlem yapmadık. Ve bu yurt dışı dolaşımı ücretli bir işlemmiş. Paket aldığımız halde her aramadan günlük 239 TL ücret yansıtmış biz mesaj okumayı bilmediğimiz için orada gelen mesajları okuyamadık. Türkiye'ye geldiğimizde çocuklarımız baktı güncel fatura tutarı 3463 TL görünüyor. Bununla alakalı Türk Telekom müşteri hizmetlerini aradığımızda bu paket satın alınca yurt dışı dolaşımı otomatik açılıyor iptal etmeniz gerekiyor diyor. Peki neden bize onay gerekmeden otomatik açılıyor biz paketi aldık. Buna ihtiyaç yoksa müşteriye onay alarak açılması lazım neden otomatik açılıyor diye sorduk sistem böyle işliyor diyor. Bu Türk Telekom'un çok yanlış uyguladığı bir yol eğer ben istersem onay verdikten sonra yurt dışı dolaşımı açılması lazım otomatik değil sonucunda bir sürü fatura yansıttılar ve biz bunu kullanmadığımız için ödemek istemiyoruz. Nereye şikayet edebiliriz. Dediğimizde böyle şikayet hattı yok yapılacak bir işlem yok diyor mesaj gönderdik diyor. Suudi Arabistan'a umre görevi için giden insanlar genelde yaşlı insanlar ve telefon kullanmayı arama harici bilmiyor. Bu şekilde yansıtma yapmalarını şikayet ediyorum.

profile profile profile

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

10 Mart 2025 11:00
Yurt Dışı Paketinin Kullanılamaması Ve Yüksek Fatura Şoku
Yurt Dışı Paketinin Kullanılamaması Ve Yüksek Fatura Şoku

10 Nisan 2025 20:24
Nilgün sonuçtan hiç memnun değil

21 Nisan 2025 09:59
Sibel sonuçtan hiç memnun değil

17 Mart 2025 13:27

17 Kasım 2023 23:58