Ender sonuçtan hiç memnun değil

Türk Telekom Data Hattı Mağduriyeti - Mobil Uygulama Giriş Yapılamıyor!

04 Eylül 2024 09:11

Özet: Türk Telekom data hattı ile mobil uygulamaya giriş yapılamıyor. Bayiye gidip işlem yapmamız bekleniyor ya da saatlerce çağrı merkezi ile görüşmemiz gerekiyor. Kaçıncı çağda yaşıyoruz. Hattın kapatılıp paramın geri iade edilmesini talep ediyorum. Gerekirse Tüketici Hakem Heyeti'ne dahi gideceğim. Türk Telekom pişmanlıktır.

Başımdan geçenler:
03.09.24 itibariyle Türk Telekom'dan 0505 *** 5188 numaralı data hattı aldım. Hattı telefona taktığımda ekran görüntülerinde görüleceği üzere çeşitli mesajlar aldım. Türk Telekom mobil uygulamasını indirdim ve hattıma ait bilgileri görüntülemek, telsiz borcumu ödemek ve olası paketleri seçip yüklemek için giriş yapmaya çalıştım. Ekran görüntülerinde görüleceği üzere işlem gerçekleştirilemiyor uyarısı aldım. İnternet üzerinden kolay şifre ile giriş yapmayı denediğimde gelen şifrelerde denediğimde onun da başarısız olduğunu gördüm. Belki hattın açılması uzun sürüyordur diyerek bu sabahı bekledim. Sabah tekrar denediğimde yine giriş yapamadım.

Müşteri hizmetlerini arayarak durumu sorduğumda ilk müşteri temsilcisi önce bu işin mümkün olmadığını her defasında bayiye gitmem gerektiğini ya da aramam gerektiğini, ben böyle bir iş olabilir mi diye sorduğumda ise mümkün olabileceğini uygulama silip tekrar yüklemem gerektiğini söyledi. Çelişkili bilgiler verdikten sonra beni başka birine aktarmasını talep ettim.
İkinci kişi SMS data hattına kapalı dedi. Ekran görüntülerinden görüleceği üzere Türk Telekom servislerine SMS gönderip alınabiliyor. Türk Telekom kendisi bana uygulamayı indirmem için SMS atıyor.
Üçüncü kişiye yönlendirildim ve konuyu uzatmadan data hattının böyle bir erişimi yok dedi. Bana gelen SMS'lere rağmen. Bayiden ya da çağrı merkezini arayarak işlem yapmam gerekiyormuş.

Ben hayatımda böyle saçma bir yöntem duymadım. İşin bir başka trajik yanı data hattı ile çağrı merkezini de arayamıyorsunuz. Bir başka numaradan data hattı için arama yapmanız gerekiyor. Bu kadar büyük bir güvenlik açığı oluşturuyor.

04 Eylül 2024 09:34

Tüm bilgilerimi doğru girmeme rağmen çağrı merkezi üzerinden tarife bilgimi bile öğrenemiyorum.

Sinan
Sinan

Merhaba. Üzerinde bir hayli zaman geçmiş ama bir sonuca varabildiniz mi?

Ender

Türk Telekom Data Hattı pişmanlıktır. Herhangi bir sonuca varamadım. Mecburiyetten para yükleyip çağrı merkezi ile paketi satın aldım ancak şu anda gündüz vakti internet hızı 1mpbs'i geçmiyor ve işimi yapamıyorum. Resmen mağdur oldum

Onur sonuçtan çok memnun

06 Eylül 2023 15:46
"Markaya değil ama şikayet var ekibine Çok teşekkür ederim"
Şevki sonuçtan hiç memnun değil

29 Mart 2025 09:11

Türk Telekom Kategorileri