Türk Telekom Aylık Ek İnternet Paketi Haftalık Olarak Görünüyor, İptal Seçeneği Yok

04 Şubat 2024 10:56

1. Şikayet
03.02.2024 tarihinde yani dün aylık 30 GB ek internet paketi aldım sabah kalan kullanım için girdim uygulamaya son kullanma tarihi 1 haftalık tarih görünüyor,
2. Şikayet bahse konu ek paketin adı;
paketmatik aylık 30 GB paketi, ve her ay yenilenmesin diye iptal etmek istiyorum iptalde olmuyor
3. Şikayet ek paket almışız hadi diğer hatalar tamamda 1 ay sonra bitecek paket 7 gün sonra bitecek paketten önce kullanılıyor zaten 1 GB kalmış önce onu bitirsene 7 gün sonra çöp olacak.
4. Şikayet asla müşteri temsilcisi ile iletişime geçilmiyor. Menüler arasında yok oluyor. İnsan kasıtlı yaptığınız bu yavaşlatma hareketleri yüzünden bir daha sizin faturalı tarifeleri kullanmam asla.
Türk Telekom lütfen artık yeter ya. En basit işlemlerde dahi sorun yaşıyorsak, sizin ve binlerce çalışanın ne anlamı kalır? Ek paket ya sadece ek paket neden küçücük bir işlem için sürekli sizinle uğraşmak zorundayız ki sistemlerinizi çalışır vaziyette tutun çok mu zor

10 Şubat 2024 10:36

Dediğim gibi 1 aylık paket 7. Gün yani bugün itibariyle bitti 17 GB hakkim da gitti aylık 30 GB paketimi sadece 7 gün kullandım tüm Türkiye'ye bakabilir resimler ektedir, hatta bazı mesajları da ekledim

10 Şubat 2024 10:36

İşte fotoğraf

Hazal

Bizde de aynı durum var. Hiçbir şekilde çözüm bulamıyoruz en son hattı kapatacağım

Mücahit

Eşimin hattını da EGM tarifesine geçirdik 2 aydır fatura geliyor ama dakika SMS ve internet hakkı tanımlanmamış genel merkezden kaynaklı sorun var Mis onu da şikayet edeceğim

Hazal

Merhaba çözüm bulabildiniz mi?

Mücahit

Hayır hiçbir dönüş olmadı zaten müşteri memnuniyeti denen şey Telekom'da yok nasılsa faturalı hattı sattılar kafalar rahat, faturasız olsaydım şimdi geçmiştim başka operatöre me güzel

09 Temmuz 2024 03:38
Türk Telekom Ek Paket Mağduriyeti
Bülent sonuçtan hiç memnun değil

15 Ocak 2024 11:40

11 Kasım 2024 15:46