Kübra sonuçtan hiç memnun değil

14 Mart 2024 16:05

Karaca çaysever robotea Pro Connect cay makinesi aldık 1 yıl dolmadan bozuldu şikayetlerimizi servise bildirdik 10 gün serviste kaldı geldiğinde ürünümüz hala bozuktu. Ana merkezi arayıp durumu anlattık şikayet dilekçesi oluşturduklarını iddia ettiler ve kargoyla göndermemizi istediler sadece su kaynatma işlevi yapan ve bir sure sonra da tuşları çalışmayan cay makinemizi tüm şikayetlerimizi yazılı olarak ifade ederek ana merkeze gönderdik. 10 gün de orada kaldıktan sonra gelen ürünümüzün 3 vidası takılmamış kolu yerine tam takılmamıştı. Urunu denediğimizde ses düzeyi artmış ve tamiri yapılmamış olarak bulduk. Oysa ki Teknisyen açıklaması ürünün test edilmiş olup sorunsuz çalıştığı yöndeydi. Fakat deneseler görürlerdi Müşteri hizmetlerini tekrar aradığımızda tekrar kayıt alacaklarını ve tekrar servise götürmemiz gerektiğini söylediler. Garanti suresi dolana bu işlem sürekli böyle devam edecek gibi duruyor. Ya servis ekibi değişmeli ve işini iyi yapan insanlar getirilmeli ya da Karaca ürününün arkasında durup müşteri memnuniyetini ön plana alarak ayıplı ürüne dönüşen ürünümüzü yenisiyle değiştirmeli.
Zira serviste gerekli kontroller yapılmıyor olmalı ki sürekli aynı problemleri yaşıyoruz.

Kübra
Kübra
26 Nisan 2024 08:42

Karaca Cansever robetto Pro aldık yılı dolmadan bozuldu 3 aydır Karaca'dan gerekli ilgiyi bekliyoruz 3 aydır müşteri hizmetleri durumun aciliyetini not alıyorum demekten başka bir şey demiyor Karaca ürününün arkasında duran müşteri memnuniyetini önemseyen bir firma değil. Aldığımız ürün 3 defa servise gitti en son eksik parçayla elimize geldi ürün değişimi talebinde bulunduk sanırım ürünün üretiminin bitmesini geçmesini falan bekliyorlar sürekli oyalayıp duruyorlar

Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Karaca Züccaciye Karaca Çaysever Pişmanlıktır.

05 Ağustos 2024 18:14
karaca-zuccaciye-karaca-caysever-pismanliktir-2.pdf
Erol sonuçtan hiç memnun değil

Karaca Züccaciye Robotea Pro Connect 4in1 Çay Makinesi Çilesi

05 Ağustos 2024 13:16
Karaca Züccaciye Robotea Pro Connect 4in1 Çay Makinesi Çilesi
Harun sonuçtan hiç memnun değil

01 Ağustos 2023 23:03
Ayşenur sonuçtan hiç memnun değil

Karaca Çaysever Robotea Pro Connect 4 İn 1

27 Mart 2024 00:38