Barış sonuçtan memnun değil

14 Ağustos 2023 00:45

IKEA Bayrampaşa mağazasından 2022 Mart ayında 1 adet 3'lü koltuk ve 1 adet l koltuk aldık. Henüz bir yılı dolmadan süngeri çöktü. Oturunca koltuğun tahta iskeleti hissediliyor. İkinci yılına girdiğimizde bu sorunu IKEA müşteri hizmetlerine bildirdik. IKEA'dan eksper geldi. Gelen eksper çökmenin normal olduğunu, ürünün alt kalite olduğunu bu yüzden dayanıklı olmayacağını söyledi ve ürünün değişimi reddedildi.

Biz mağazadan satın alırken çalışanlara danıştığımızda kimse bize bu ürün alt kalite, garanti süresi içerisinde bir sorun yaşarsanız bizi ilgilendirmez diye bir şey demedi. Ayrıca böyle bir gerekçe de olamaz. 1 yıl içinde koltuk süngerindeki çökmeyi karşılamıyorsa bu garanti ne için veriliyor o zaman? 1 ay sonra mağazaya gitme fırsatı bulduk ve günde yüzlerce kişinin oturduğu teşhirdeki ürünün bile bizim akşamdan akşama oturduğumuz koltuktan daha iyi durumda olduğunu gördük.

Biz bu ürünleri IKEA markasına güvenerek, bir sıkıntı yaşarsak çözülür diyerek satın aldık ve böyle bir mağduriyet yaşıyoruz. Halen garantisi (! ) devam eden bu ürün ile yaşadığımız mağduriyetimizin giderilmesini istiyoruz.

14 Ağustos 2023 09:37 (Şikayetten 8 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebiniz ilgili birimimize iletilmiştir, en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Sorularınız için IKEA Türkiye Çağrı Merkezine ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, IKEA Müşteri Hizmetleri

26 Ağustos 2023 12:42

Hala iletişime geçmediler ve bir çözüm sunulmadı. Müşteri hizmetlerine de durumu bildirdim oradan da bir dönüş olmadı. IKEA satış sonrası böyle mi destek oluyor? Yazık.

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Fatih
14 Şubat 2024 23:42

Kaan
11 Eylül 2023 23:38
Serkan sonuçtan memnun

IKEA Müşteri Hizmetleri Ve Kalite Sorunu

Serkan
03 Aralık 2024 12:07
"IKEA muadil ürünü sevk ve montajını yaparak, hatalı ürünü aldı. Kendi marka ismine yakışır davrandığı için teşekkür ederim."
IKEA Müşteri Hizmetleri Ve Kalite Sorunu
Erem sonuçtan hiç memnun değil

Erem
07 Haziran 2023 17:39
Serap sonuçtan hiç memnun değil

IKEA'da Garanti Sorunları Ve Ekspertiz Mağduriyeti

Serap