Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Digiturk Tekirdağ Rodosto Servisinin Ücretsiz Modül İçin Para Talebi

07 Temmuz 2023 22:47

Eve dahili alıcısı olan yeni TV aldığımız için TV'ye Digiturk kartımı takmak ve kutu alıcıyı iptal etmek istedim. 25.4.2023 tarihinde Digiturk Tekirdağ Rodosto servisi sahibi b****beye ait telefona WhatsApp yoluyla talebimi ilettim. Bunun için TV'ye bir modül takılması gerektiğini söyledi. Bu modülün 620 TL ücreti olduğunu söyledi. Ben bu rakamı yüksek bulsam da ilk etapta 'tamam' dedim. Sonra aklıma kurt düştü ve Digiturk'ü 0212 473 7373 numaralı telefondan arayarak modül fiyatı nedir diye sorduğumda, modüllerin ücretsiz olduğu belirttiler. Digiturk servisinin görevini kötüye kullandığı, müşterilere ücretsiz vermesi gereken modül için benden 620 TL talep ettiğini, beni kandırmaya çalıştığını anladım. Kendisine parasız vermesi gereken modül için neden 620 TL talep ettiğini sordum ve modül siparişimi iptal ettiğimi söyledim! Konuyu uzattı, ben de engelledim kendisini. 2 gün sonra telefonuma bir SMS geldi, SMS'te bir servis işlemi gerçekleştiği yazıyordu. Halbuki bize Digiturk'ten servis gelmemişti. SMS'teki linke tıkladığımda bir sayfa açıldı, burada yazan bilgiye göre Digiturk servisi güya bize gelmiş, arızalı?! Olan kartı değişmiş ve yeni bir kart takılmış. Halbuki bu işlem gerçekleşmedi. Hemen TV'yi açtım, Digiturk çalışmıyordu. Üzerindeki karttan farklı bir kart tanımlandığı için Digiturk şifreli kanalları açmıyor, E16-4 hatası veriyordu. Belli ki, Rodosto servisi b**** Bey, usulsüzlük yaparak istediği parayı kendisine vermediğim ve durumu yüzüne vurduğum için benim kartımı iptal etmişti. Kendisine durumu yazdım. Cevap vermedi. Aradım, yol ve servis ücreti verirsem ancak bana yeni kartı getirebileceğini söyledi. Beni siz mağdur ettiniz ve gelin çözün, neden para vereyim dedim. Öyleyse biz de kartı getirmeyiz dedi. Şikayet edeceğim sizi dedim. Nereye edersen et dedi ve kapattı telefonu. Durumu 0212 473 7373 numaralı telefondan defalarca kez aktardım, şikayetimi ilettim ancak çözülmedi. 27 Nisan'dan beri yani neredeyse 3 aydır Digiturk izleyemiyoruz. Kutu üzerinde takılı olan kartımın tekrar aktif hale getirilmesini ya da yeni kart verilecekse bana ücretsiz olarak ulaştırılmasını talep ediyorum. Ayrıca en az izleyemediğim gün sayısı kadar aboneliğimin uzatılmasını talep ediyorum. Digiturk Tekirdağ Rodosto servisi, Digiturk müşterilerinden haksız kazanç elde etmeye çalışıyor, Digiturk ise bildirdiğimiz halde hiçbir şey yapmıyor.

07 Temmuz 2023 22:48 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba Mustafa İ., İlgili talebiniz tarafımıza ulaşmıştır. En kısa sürede dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, DIGITURK Müşteri Hizmetleri

19 Temmuz 2023 17:32

Sayın Mustafa İ., ile 19.07.2023 tarihinde yapılan görüşmede iletmiş olduğu konu hakkında bilgi verilmiştir. Saygılarımızla, DIGITURK Müşteri Hizmetleri

28 Temmuz 2023 22:12

Değerlendirip döneceğiz dediniz. 9 gün oldu haber bekliyorum

Murat

Sorununuz çözüme kavuştu mu

Hayır henüz çözüme ulaşmadı

Yeşim sonuçtan çok memnun

Yeşim
29 Mayıs 2024 13:27
"Teşekkür ederim. Ücreti düştüler sadece bir 150 TL ödedik sebebini bilmiyoruz ama 6500 TL yerine gayet makul"

27 Temmuz 2023 16:55

06 Ağustos 2023 01:19