Melike sonuçtan memnun

Yine Arçelik Ve Yine Su Akıtan Buzdolabım

Yine Arçelik Ve Yine Su Akıtan Buzdolabım
11 Nisan 2024 02:27
Melike'nin Teşekkür Mesajı
“Arıza sorunum çözüldü. Teşekkürler ilgi ve alaka için”

Merhabalar 2020 yılında Arçelik yetkili servisinden aldığım 283720El modelli buzdolabım sebzelik arka kısmında su akması sebebiyle tamda pandemi dönemine denk gelmesine rağmen defalarca servis gelmiş en sonunda değişime 1 yıl sonra uğramıştı. Aynı model üretilmediğinden bu sefer 283721 El modelini verdiler. Tam 3 yıl bitmeden bizden 4 bin küsur ek ücret ödeyerek garantisini uzattık. Ve şimdiki sorununuzda buzluk alt kısmından su akıp buz tutması. Yine değişime uğrayan bu model buzdolabımın da ilk sorunu değil. Arka yüzeyinden sular akmasından dolayı da termal bir ürün takmışlardı. Çalışan insanlarız ve sürekli evde servis beklemekten gerçekten yorulmuş durumdayım. Neredeyse Arçelik'ten her aldığım üründe muhakkak bir sorun ile karşılaştım. Kayıtlarınızda vardır illaki. Eski kalitesini yitiren Arçelik için gerçekten üzücü bir olay benim gibi mağdur olan bir çok insanın yorumlarını okudum az evvel yazık gerçekten yazık. Umarım bunlara kayıtsız kalmazsınız mağduriyetimizi gidermek için özen gösterirsiniz.

11 Nisan 2024 11:55 (Şikayetten 9 saat sonra)
16 Nisan 2024 08:29

Arıza sorunum çözüldü. Teşekkürler ilgi ve alaka için

03 Temmuz 2023 14:35
Sedat sonuçtan hiç memnun değil

07 Ağustos 2023 16:57
Arçelik Çöp Buzdolabı Arızası