Hakan sonuçtan memnun

27 Temmuz 2024 21:00
Hakan'ın Teşekkür Mesajı
“Dondurucusu çalışmayan buzdolabım uzun uğraşlar sonucu yeni bir model ile değişim sağlandığı için teşekkür ediyorum.”

2022 yılında tüm beyaz eşyalarımızla birlikte Arçelik'ten 'yenilenmiş' olarak tabir edilen dolaptan 283720 EB model buzdolabı aldık. Hiçbir sorun yaşamama garantisi ile gelen buzdolabı montaj edildi. Edilmez LED gösterge çalışmaması sorunu ile başka bir dolap ile değiştirildi. 1 yıl içinde buzdolabının lastikleri tutmamaya başladı. Lastikler değiştiği halde bile kapakların kapanmaması sorunu ile tekrar buzdolabı değiştirildi. 23 Ocak 2024 tarihinde değiştirilen bu dolapta da Haziran 2024'ten bu yana alt dondurucu tarafı dondurmama problemi yaşıyorum. Servis geldi. Havalar çok sıcak dedi. Arka kapağını söktü gitti, yine dondurmamaya devam eden dolabın kartı değişti, tabii ki hala dondurmayan dolap için tekrar servis geldi. Prize bir cihaz takarak dolabın içine küçük bir parça bıraktı gitti. Elektriklerimizde problem olsa diyeceğim, yine Arçelik marka derin dondurucumuz var (yenilenmiş ürün değil) hiçbir sorun yaşamıyoruz. Bugün itibari ile buzdolabımın alt bölmesi dondurmuyor. Su koydum videosunu çektim, 1 gün sonra yine videosunu çektim, görsellerde mevcut. Arçelik'e güvendik ancak buzdolabı konusunda yılan hikayesi şeklinde devam eden bir problemimizi yaşamaya devam ediyoruz. Artık gerçekten sıkıldım eve servis çağırmaktan, sürekli mağdur edilmekten. Arçelik firmasından bu yenilenmiş buzdolabı sıkıntısını kökten çözmesini talep, rica ve temenni ediyorum.

28 Temmuz 2024 18:43 (Şikayetten 21 saat sonra)
31 Temmuz 2024 19:29

En kısa sürede iletişime geçildiği doğrudur firmaya teşekkür ederiz ancak sonuç hüsran. Değerlendirme sonuçlarına göre buzdolabımızın dondurucu bölmesi normalmiş. İçinde buz olan şişenin son halini ekte sizlerle paylaşıyorum. Geçerli bir sonuç analizi yapılmadan buzdolabı şikayetimi kapatıp cihazınız sağlam diyerek sonuç bildirildi. 2 yıllık bu cihaz sonuç olarak dondurmuyor. Bazen dondurup daha sonra arkasından çözdürüyor ve uzun süre yine dondurmadan çalışıyor. Test yapılacaksa geçerli kanıtlar ile test yapılarak çözüm bulunmasını rica ediyoruz. Arçelik'in çözüm sonucu fiyasko.

08 Eylül 2024 13:48

Dinçer sonuçtan çok memnun

Dinçer
05 Haziran 2024 15:25
İlker sonuçtan çok memnun

İlker
21 Mayıs 2024 19:04
"Uzun ve yorucu bir süreçten sonra 283616 eı modeli ile değişim kararı verildi. Bu süreçte bizimle ilgilenen Arçelik Bursa Heykel servis elemanlarına teşekkür ederim."

16 Eylül 2024 14:26
Oktay sonuçtan hiç memnun değil

17 Mart 2025 14:40
Arçelik Buzdolabı Ve Çamaşır Makinesi Sorunları
Sedat sonuçtan hiç memnun değil

07 Ağustos 2023 16:57
Arçelik Çöp Buzdolabı Arızası