Yeni Alınan Arçelik 11 Kg'lik Çamaşır Makinesi Aşırı Gürültü Çalışıyor

17 Ocak 2024 15:063.437

Bingöl'de Karşıyaka Mahallesi Arçelik şubesinden satın aldığım 11 kg'lik çamaşır makinesi çalıştırdığım ilk günden beri aşırı gürültülü, sesli çalışıyor ve bu rahatsız edecek bir boyutta. Defalarca kez aradım ve birkaç kez servis gelip bakıp biraz daha çalıştırmamız gerektiğini ve problem geçmezse tekrar aramamız gerektiğini bildirdi. Bu sorun hiç geçmedi ve değişim talep ettiğimi bildirdim, bununla alakalı not düşüldüğünü ve süreçle alakalı bilgilendirme amaçlı aranacağım söylendi. Günlerce aranmayınca tekrar ben aradım ve sonrasında hiç haberim yokken servis tekrar evime gelip müdahale edeceğini söyledi ve ben sıfır aldığım ürüne müdahale istemediğimi değişim istediğimi söyledim.

Ardından bizzat servisten gelen kişinin kendisi banyoda bulunan makinenin resimlerini çekip değişim talebinizi bildiriyorum dedi. Ve yine günlerce aranmadım, müşteri hizmetlerini tekrar aradım ve dosyamın kapatıldığını servisin içeri alınmadığını not düştüğünü öğrendim. Süreci baştan tekrar anlattım ve yetkililere bildirildiği dönüş yapılacağı söylendi. Beklemedeyim...

Sonuç olarak Arçelik defterini sonsuza kadar kapatıyorum. Eski kalitesinden eser kalmamış. (İşin içine yalanlar da girmeye başladı, işi yokuşa sürmeye başladılar.) Firmaya yakışmayan hareketler.

24 Ocak 2024 13:25

Arçelik marka aldığım 11 kg lik çamaşır makinesi ilk günden beridir sorunlu ve 2 aya yaklaşmak üzere olmasına rağmen hala mağduriyetim giderilmedi. Kaç kez aradığımı hatırlamıyorum bile. Umursanmıyoruz. Ürününe bu denli sahip çıkamayan bir marka olduğunu bilmezdim. Yazıklar olsun! Kusurlu, hatalı ürünü bile bile getirip evimize kurdular ve geri çekildiler. Artık aksini kesinlikle düşünmüyorum. Hala daha müşteri hizmetlerini her aradığımda aynı şeyleri anlatmaktan, dil dökmekten ve değişim talebimi iletmekten bıktım usandım artık. (Eklediğim videolar bu akşamdan, yeni çekildi ve bu en sessiz hali! )

4 Destek
17 Ocak 2024 16:02 (Şikayetten 55 dakika sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle bizlere iletmenizi rica ederiz. Arçelik ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Arçelik Müşteri İletişim Merkezi

18 Ocak 2024 15:50

Resmen göz göre göre kusurlu ürünü getirip kurup bunun sorumluluğunu da üstlenmeyip işin içinden çıkmaya çalışıyorsunuz. Gelen servis boş olarak birkaç dakika çalıştırdığı makinenin sorunu olmadığı bilgisini vermiş yine. Vicdanınız da mı sızlamıyor. Kolay mı alınıyor bu ürünler? Kaç kişi evinde 11 kiloluk makineyi boş çalıştırıp problemi çözebilmiş. Ben içinde çamaşırım varken, çamaşırım yıkanırken, sıkma yaparken yaşıyorum bu sorunu başından beri! Yazıklar olsun.

18 Ocak 2024 15:53

Hakkımı sonuna kadar her yerde arayacağım. Servisin en kötü Tüketici Hakem Heyeti'ne gidersiniz demesi ne kadar doğru? Üstünüze düşeni ve size yakışanı yapın! Tatlı dille derdimi anlattım sayısız kere, umrunuzda dahi olmadı!

18 Ocak 2024 16:05

Bunun gibi daha bir sürü video var. Birkaç dakika boş çalışan makine zaten bu sesi nasıl çıkarsın? Her seferinde Bu karar verilirken hiç mi kendinizi bizim yerimize koyup mağduriyetimizi hissedemiyorsunuz?

18 Ocak 2024 16:06

...

Arçelik Çamaşır Makinesi Sürekli Arızalı Değişim Talebim Reddedildi

20 Ağustos 2025 17:203.638

Arçelik’ten aldığım 11 kg çamaşır makinem yaklaşık 1 aydır arızalı. Makinem sıkma yapmadığı için servis çağırdım. Servis...

2 Yorum

15 Ekim 2023 13:095.748

Arçelik marka almış olduğum 11 kg 11140M çamaşır makinesi çalışmaya başlıyor kurutma evresine girdiğinde makine gezmeye ...

Tümünü Gör

Ayşenur
Arçelik Çamaşır Makinesi Servis Şikayeti

Arçelik ÇamaşırMakinesi Servis Şikayeti

İsmail
Arçelik Makine Çok Uzun Sürüyor, Bitmek Bilmiyor!

Arçelik MakineÇok Uzun Sürüyor, Bitmek Bilmiyor!

İnci

Öne ÇıkanKonular