26 Kasım 2024 08:314.969

23.11.2024 tarihinde teslim aldığım Imperium Arçelik 9 QLED A65 q 990 ay / 65 üründe ışık sızma sorunu var. Teknik servis bunun gayet normal olduğunu söyledi. Farklı bir servis aradım, o da gayet normal olduğunu söyledi. Anormallikleri sıralayalım:
* Ekran tam siyah kesinlikle olmuyor.
* 53 bin TL ödediğiniz bir TV ile gece ışıkları kapatıp film seyretmeniz imkansız, siyah noktalar ışık tutulmuş gibi parlıyor.
* Köşelerde sabit ışık sızma problemi var.
* Tüketici mahkemesinin vereceği kararı bekliyorum.

26 Kasım 2024 09:41 (Şikayetten 1 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle bizlere iletmenizi rica ederiz. Arçelik ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Arçelik Müşteri İletişim Merkezi

26 Kasım 2024 11:06

Arkadaşların çözümü -bu gayet normal kendilerine sizin evinizde olsa 50 küsur bin tl para ödeseniz ışıkları kapatıp filim izlerken böyle bir görüntü görseniz sürekli nasıl olur dedim - Dediğim gibi gayet normal

13 Nisan 11:29

Merhaba, bu sorundan bende yaşıyorum. Reddederlerse Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapacağım. Acaba sizin nasıl sonuçlandı Hakem Heyeti süreciniz.

Faruk
24 Temmuz 2024 10:154.425

Arçelik'ten aldığım üçüncü televizyonda problemli... Arçelik'ten ilk A65 C 885 A model TV aldım, ekranda ölü piksel oldu...

Denizhan
Denizhan
Arçelik
18 Mart 2024 22:491.475

Arçelik 55 inç Imperium 9 QLED televizyonumu alalı bir hafta olmadı. Ekranın ortasında ölü piksel var ve ekranın sol alt...

Tümünü Gör
Arçelik TV Bitmeyen Ekran Ve Donma Sorunu, Tamir De Çözüm Olmadı!

Arçelik TVBitmeyen Ekran Ve Donma Sorunu, Tamir De Çözüm Olmadı!

Yılmaz
Arçelik 20 Gün Sonra Servisi Gelip Ürünün Fabrika Hatasının Olduğunu Söyledi

Arçelik 20 GünSonra Servisi Gelip Ürünün Fabrika Hatasının Olduğunu Söyledi

Mehmetbilal
Arçelik TV 48 Saat Çalışıp Görüntü Tamamen Yok Oldu!

Arçelik TV 48Saat Çalışıp Görüntü Tamamen Yok Oldu!

Akif
Arçelik Bu Normal Mi Sizce?

Arçelik Bu NormalMi Sizce?

Zeki
Arçelik A 65 D 986 S Imperium 9 Serisi Ana Kartı Yanmış!

Arçelik A 65 D986 S Imperium 9 Serisi Ana Kartı Yanmış!

Ahmet
A50 Arçelik Smart TV Panel Arızası