Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik'in Müşterisine Vermediği Değer

06 Ekim 2023 13:57

12 03 2022 de Arçelik bayisinden aldığım a50 b 880 b model televizyonumun ekranı maalesef arıza vermeye başladı. Kendiliğinden renkli çizgiler çıktı servis geldiğinde ekran değişimi yapacaklarını beyan ettiler. Ben televizyonumun tamir görmesini istemiyorum bu kadar kısa sürede arıza vermesi ve koskoca Arçelik firmasının değişim yapmak istememesi servis çalışanlarının Arçelik'in sahibiymiş gibi davranmaları beni çok üzdü. Gerçekten bir vatandaş olarak Tüketici Hakları'na başvururum demem üzerine nereye başvurursan vur demeleri kesinlikle çok ayıp müşteri ilişkisi hiç olmayan kişilerin çalıştırılması da Arçelik'e yakışmamış halbuki ailece evimizin tüm eşyalarını Arçelik'ten alıyorduk ve hep memnun kaldık. Kötüleyenlere asla Arçelik çok kaliteli bir markadır her zaman ürününün arkasındadır derdik tabi insanın başına gelmeden bilemiyormuşuz bu arada sadece çağrı merkezindeki arkadaşlar zarif ve kibarlar onlara teşekkürlerimi iletiyorum Arçelik'e yakışır bir durum değil maalesef mağduriyetimiz giderilmedi. Garanti çerçevesindeki cihazımız değişmedi. Bu sebepten dolayı tüketici haklarında hakkımızı sonuna kadar arayacağım. Tüm vatandaşlarımızın duyması için sosyal medyadan paylaşacağım iyi günler

profile profile profile
06 Ekim 2023 16:47 (Şikayetten 2 saat sonra)
Ömer
06 Ekim 2023 18:15

Aradınız ama yinede bir gelişme yok cihaz deyişimi yapamayağınızı söylediniz

Burhan

Hayırlı akşamlar aynı sorun şu an benimde başıma geldi parça değişimi garantiden mi değişecek acaba bilgi verirseniz sevinirim

Ömer

Benim televizyon için ekran deyişimi dediler kabul etmedim cihaz deyişimi talebinde bulundum reddedildi bende Tüketici Hakları'na şikayet ettim

Mahmut

Aynı sorun benim başıma geldi. Tam tamına 32 gündür parça beklemedeyim. Ürünün yedek parçası yok. 5 parça ürünüm var 3 üne garanti servise çağırdım. Bugün mesaj attılar ürün değişimi yapılacak diye. Ama bende bir gram psikoloji kalmadı 32 gün boyunca işten geldiğim günler evimde stres atmak istedim TV mi açım bir film haber takip etmek istedim Arçelik bundan eksik bıraktı sağ olsun. Türkiye nin lider markası yerli milli ürün kullanalım istiyoruz ama pişman ettiler.

Şahin sonuçtan memnun

Şahin
23 Aralık 2024 01:52
"Uzun uğraşlar sonucu değişim olarak değerlendirildi ve yeni televizyonun gelmesini bekliyorum. 1 ayda olsa sonunda çözüme ulaşabildik. Teşekkürler"
Yusuf sonucu yetersiz buldu

Yusuf
02 Ekim 2023 18:15
Esra sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Televizyonumda Sürekli Sorunlar Yaşıyorum ve Değişim Talep Ediyorum

Esra