Aydın sonuçtan memnun

20 Şubat 2024 22:45

Arçelik 5845 nfey Buzdolabımın motorunu 19.02.2024 tarihinde yüksek sesli çalıştığı için Ümraniye İstiklal Mahallesi Arçelik yetkili servisi İ****** Ş****-U*** K****** ort. (Servis kodu 04160) motor değişimini yaptı. Eski motorun türü resimde görüleceği üzere ntu 200 mt çünkü buzdolabım 610 litre civarında büyük bir dolap. Yeni takılan motor ise yine resimde görüleceği üzere ntu 170 mt benim dolabım için düşük segmente bir motor. Değişimi yapan yetkili servis eski motorumun artık üretilmediğini ve fabrikanın tek çeşit motor gönderdiğini bu nedenle daha küçük motor taktıklarını söylediler. Ancak benim eski motorum internette yedek parça firmalarda mevcut. Üretilmeyen motoru başka firmalar nasıl satabilir? Ayrıca emin olmak için başka bir Arçelik servisini aradığımda tam aksi şekilde eski motor türümün halen üretildiğini yeni motoru takan servisin beni yanılttığını bildirdiler. Küçük motorunda dolabım büyük olduğu için yetersiz kalacağı ve daha çok elektrik tüketeceği ve yine yaz gelincede kapasitesi yetersiz kalıp kısa sürede bozulacağını söylediler. Benim isteğim eski motorumun aynısından takılması.

21 Şubat 2024 12:29 (Şikayetten 13 saat sonra)
22 Şubat 2024 09:41

Arçelik yine aynı servisi yönlendirmek için talep oluşturmuş. Bu servise güvenim kalmadı. Yaşanan durumdan sonra yapacakları işe nasıl İtimat edebilirim. Bana yakın mesafede başka Arçelik yetkili servisleride var. Başka bir yetkili servisin yönlendirilmesini rica ederim.

23 Şubat 2024 15:59

19.02.2024 tarihi itibariyle buzdolabım yanlış takılmış motor ile çalışmaktadır. Müşteri hizmetleri yetkili birimlere konu iletildi şeklinde cevap verip telefonu kapatıyor, kimse ilgilenmiyor. Yanlış takılan motor sebebi evimde yangın vs gibi bir durum oluşursa sebebi Arçelik'tir. Buraya da 3 defadır yazıyorum artık sesimi duyun!

01 Mart 2024 11:32

27.02.2024 tarihinde Arçelik merkez şikayet biriminden arandım. İlk yazdığım şikayetimdeki anlattıklarımın hepsini tekrar anlattım. İşlemi yapan servisin hatasında ısrarcı olduğunu belirttim. Aynı servisin tekrar yönlendirmemesini güvenim kalmadığını söyledim. Söylediklerimin dikkate alacaklarını ilgili birimlere ileteceklerini belirtiler. Hatta araştırma yaptığımı 4166 kodlu Üsküdar Çarşı yetkili servisin benim eski motorumun olduğunu ve talep edilebileceğini belirttiklerini Arçelik'ten arayan kişiye anlattım. Yani benim eski motorum üretilmiyor değil, işlemi yapan servis elinde ne varsa getirip takmış muhtemelen. Bu kadar açıklama yapmama rağmen Üsküdar servisinin söylediklerini ilettiğim halde bana tekrar işlemi hatalı yapan ilgili servisi yönlendirmişler. O serviste telefonda telefonda tekrar aynı şeyleri söyledi ve ürünüme bakılmadı servis kaydı kapatıldı. Sayın Arçelik yetilileri aynı servisi yönlendirmek hususunda neden ısrarcı davranıyorsunuz. Sorunu çözmek istemiyor musunuz? Sizler açısından ne fark ediyor başka servisin gelmesi. Lütfen ürünüm için Arçelik Üsküdar Çarşı servisini veya herhangi başka bir servisi yönlendirmenizi rica ederim. Yeter ki işlemi yapan servis olmasın.

Harika sonuçtan hiç memnun değil

Harika
21 Ekim 2023 23:02
Faruk sonuçtan memnun

15 Nisan 2024 11:09
"08.04.2024 tarihinden itibaren uzun uğraşlarım sonucunda an itibariyle sorunum çözüldü. Eski buzdolabım tamir olamadığı için ücretli değişim kapsamında normalinden daha düşük bir fiyata yeni buzdolabı sahibi oldum. Bu süreçte bana en çok faydası olan Şikayetvar sitesi oldu. Buraya yazdıktan sonra sürecim hızlandı. Ayrıca Arçelik Genel Müdürlük ve Ürün Değişim Yöneticiliği çalışanlarına çok teşekkür ediyorum, ellerinden geleni yaptılar, halimden anladılar. Fakat buzdolabı servisi için gelen yetkili servis maalesef o kadar ilgili değildi. Sonuç olarak geç de olsa sorunum çözüldüğü için mutluyuz."
Arçelik Servis Sorunu Ve Genel Müdürlüğün Müşterisini Koruyamaması

Abdullah
09 Ocak 2024 14:02
Buğra sonuçtan hiç memnun değil

Buğra
17 Temmuz 2023 10:02