Civan sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Servis Politikası Ve Buzdolabı Sorunu

27 Ekim 2024 01:21

Arçelik 5192 nfe buzdolabının alt ve üst bölmesi soğutmadığı için 21.10.2024 tarihinde servis randevusu oluşturduk. Aynı gün geldiler. Servise gelen arkadaş buzdolabının ana kartının arızalı olduğunu, yenisinin üretilmediğini ve yeni bir buzdolabı almamız gerektiğini söyleyerek 500TL servis ücretini aldıktan sonra gitti. Ben elektronik teknikeri olduğum için kart üzerinde yaptığım kontroller sonucu bir elemanın bozuk olduğunu tespit ettim ve yenisi ile değiştirdim. Buzdolabı çalıştı ve soğutmaya başladı. Ancak 3 gün sonra yeniden soğutmamaya başladı. Çok cüzi bir soğutma var ama bir termostat arızası var sanırım. Ancak servis çağırsam yine yenisini alın diyeceklerini tahmin ettiğim için servis çağırmıyorum. Arçelik gibi bir firmanın servis politikası böyle olmamalı. Eğer sorunu kendim çözemezsem yeni bir buzdolabı alacağım ama kesinlikle Arçelik almayı düşünmüyorum.

27 Ekim 2024 15:28 (Şikayetten 14 saat sonra)
Civan
Civan
06 Kasım 2024 19:55

Bugün bir mesajla üç kere aradığınızı ve ulaşamadığınızı yazmışsınız. Her seferinde telefon iki kere çaldığında açtığım halde kapandı ve görüşme yapamadım. Her seferinde çağrı merkezinizi aradım ve durumu aktardım. Konuşmalar kayıtlıdır, kontrol edebilirsiniz. Konuştuğum kişiler daha fazla çaldıracaklarını bildirdiler ama maalesef biz bir türlü görüşemedik. Aradık ulaşamadık demek için böyle bir şeyin yapılması hiç hoş değil. Arçelik gibi bir firmaya yakıştıramadım. Ayrıca üretilmiyor, piyasada yok dediğiniz kartı ben tamir ettim ve internette de satılıyor. Ürettiğiniz malın arkasında durun ve insanları kandırmayın.

15 Aralık 2024 12:47

Abdullah
09 Ocak 2024 14:02
Osman sonuçtan hiç memnun değil

17 Eylül 2024 13:59

25 Haziran 2024 15:46
Arçelik 5192 Nfe Arıza Servis Şikayeti
Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

Mahmut
10 Ağustos 2023 20:27