Bilgehakan sonuçtan hiç memnun değil

20 Ağustos 2024 10:15

Arçelik Multi klima aldım 19/07/2024 tarihinde tam bir aydır montaj ve arıza sorunları ile uğraşıyorum. Olay şöyle gerçekleşti,
Klimayı aldıktan bir hafta on gün sonra montajı yapıldı. Cihaza uzak olan ünite çalışır fakat soğutma yapmadan teslim edildi. Biraz geç soğutur diyerek. Diğer iki ünite çalışır vaziyette ve soğutma görevini yapıyordu. 3-5 gün sonra üniteyi çalıştırıp görevini yapmasını bekledim maalesef çalışıyor ve soğutma yapmıyordu. Servisi aradım arıza kaydı oluşturdum 3-4 gün sonra servis geldi ve sizinki Multi klima imiş dedi ve anlamadığını bu işi anlayan arkadaş gelmesi gerektiğini söyleyerek gitti. Yeniden randevu verdiler. 3-4 gün sonra servis geldi. Kontrolleri yaptılar ve klimanın gaz valfinde arıza olduğunu söylediler ve sıfır cihazım arızalı çıktı. Parçanın gelmesi için 3-4 gün bekledim ayın 20 si bugüne randevu verdiler. Az önce servis tarafından arandım sizin klima Multi mi idi diyerek klimadan anlayan arkadaşın gelmesi gerek arkadaşa ulaşamadım. Size dönüş yapacağım diye tekrar kapattı. Az önce aradılar yarın ancak müsait olurlarmış. Siz dalgamı geçiyorsunuz? Beni mağdur ettiniz işimiz var gücümüz var sizinle uğraşamam alın klimanızı istemiyorum Arçelik ten soğuttunuz! Bu ne lakayıtlık.

20 Ağustos 2024 12:51 (Şikayetten 2 saat sonra)
21 Ağustos 2024 17:01

Bayiden almış olduğum Multi klima arızalı çıktı. Arızanın tespiti ve yapılması sürecinde servis sorunu yaşamaktayım. Mezitli Mersin servisi lakayıt bir şekilde iş yapmaya çalışıyor. Ayın 20 sine verdikleri randevuya gelmediler. 21/08/2024 tarihine ertelediler. Bu randevuya da gelmediler. Şimdi de 22/08/2024 tarihine erteliyorlar var olan tüm işlerimi aksattılar. Bu servisi ve ürünü artık istemiyorum. Ürünü alıp götürsünler.

21 Ağustos 2024 17:04

Merhaba Arçelik yetkilisi Mersin Mezitli Arçelik servisi benimle dalga geçer gibi randevularını erteleyip (2 defa)3. Randevuya hazır olmamı bekliyor. Bu şekilde servisinizle çalışamayacağım servisinizi ve cihazınızı istemiyorum

Onur sonuçtan hiç memnun değil

22 Temmuz 2023 12:34
Arçelik Klima Hatalı-Kusurlu Mal Satılması
Arçelik Klima Hatalı-Kusurlu Mal Satılması

18 Temmuz 2024 21:20
Arçelik Klima Servis Sorunu
Erhan sonuçtan hiç memnun değil

22 Haziran 2025 00:32
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Multisplit Klima Soğutmuyor

Zeynep
01 Ağustos 2024 11:35
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Klima Sürekli Arızalı: 1 Yıldır Çözülmeyen Sorun Ve İade Talebi

03 Haziran 2025 01:22