Arçelik Kaset Tipi Klimalarda Sürekli Sorun Ve Yetersiz Servis Hizmeti

Yurdalan
03 Aralık 2024 22:07

Arçelik'ten iş yerime 5 adet klima aldım; 3 adeti duvar, 2 adet kaset tipi olmak üzere. 2024 yazında kaset tipi klimalarda sorun olduğunu anladık ve servis çağırdık. Servis, bir sorun olmadığını ve toparlayacağını söyledi. Aradan 1 ay geçti, o sıcakta toparlayacak diye bekledik. Daha sonra tekrar aradık ve ikna olmayacağımızı, bir aksilik olduğunu söyledik. Şaka gibi, gazı unutmuşuz dediler. Neyse, biraz toparlar gibi oldu. Bir tanesi daha sonra yine bozuldu. Tekrar servis çağırdık, bize servis elemanımızın kaset tipine bakan müsait olmadığını ve 17 gün sonraya randevu verildiğini söylediler. Neyse, bu arkadaş da geldi ve yine klimada gaz olmadığını söyledi. Bir tanesi düzeldi ama ikincisi yine çalışmadı. Yine bir servis, yine olmadı. Arçelik'ten asla kaset tipi klima alınmaz. Servis çok zayıf ve Arçelik'in bir sürü ürünü olmak üzere yerli milli diyerek 20 yıllık müşterisiyim. Rezil ettiler. Sıfır, hiç kullanılmayan ürün. Müşteri hizmetlerini arıyorum, derdimi anlatıyorum, bir üstünüz varsa iletin diyorum, yok bizim öyle çalışmamız ancak tekrar servis kaydı deniyor.

04 Aralık 2024 14:06 (Şikayetten 15 saat sonra)

22 Temmuz 2024 23:39
Magdalena sonuçtan çok memnun

Magdalena
08 Kasım 2023 12:36
"Bugün sabah aradılar servisten geldiler. Klimayı temizlediler piril piril oldu. Profesyonel davranışlar için herkese çok teşekkür ediyoruz."
Bilgehakan sonuçtan hiç memnun değil

Bilgehakan
20 Ağustos 2024 10:15
Arçelik Multi Klima Montaj Ve Arıza Sorunlarıyla Mağduriyet
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

03 Ağustos 2024 19:27
Volkan sonuçtan memnun