Arçelik İade Almıyor!

09 Temmuz 2024 16:32
09 Temmuz 2024 15:08

Arçelik bayiden klima aldık. Almadan önce keşif yapılması gerekiyor mu diye sorduk bayideki arkadaş gerek olmadığını her türlü takılabileceğini söyledi. Ürünü bize 2 haftada ancak getirdiler. Gelen arkadaşlar baktığında klima için uygun hiçbir yer bulamadı. İadesini kutu açılmadığı için yapılabileceğini söyleyip gittiler. O günden beri 30 Haziran 2024 den beri hala Arçelik yetkili bayinin gelip almasını ve para iadesini yapmalarını bekliyoruz. Devamlı Arçelik'i arıyorum her defasında sizi arayacaklar aciliyetinizi aldık diyorlar fakat aramıyorlar. 8 gün oldu hala gelip alan yok. İade yapıp robot süpürge alacaktım ondan da vazgeçirdiler çünkü Arçelik'te bir şey olursa ilgilenen kimse yok demek ki

10 Temmuz 2024 12:07 (Şikayetten 19 saat sonra)
10 Temmuz 2024 12:20

Hala aramadınız beni. Bekliyorum aramanızı

10 Temmuz 2024 14:16
10 Temmuz 2024 14:19

Bana ulaşamadığınız durum için size bir numara daha bıraktım. 1 kez arıyorsunuz yetişemiyorum. Diğer numarayı neden aramıyorsunuz?

11 Temmuz 2024 09:35
Arçelik İade Almıyor!
arcelik-iade-almiyor-2.jpg

Arçelik bayiiden klima aldım evime gelip keşif yapılmadı. Yetkili servisten çocuklar geldi eve baktı takabileceğimiz bir yer yok burda dediler. Eviniz buna uygun değil dediler. O zaman iade talebi oluşturun dedik oluşturdular. Ürünleri almadılar yetkili servis alacak dediler gittiler. Kapalı kutu olarak kaldı. 10 gündür Arçelik'i arıyorum bir çözüm iade için. Gelmediler. Dün aradılar ve kendileri hiçbir şey yapamıyorlarmış. Koskoca Arçelik! Mağazada görüp beğenip alınan bir şeyin iadesini yapamazlarmış. Mağazaya gidip aldığım bayi ile konuşacakmışım. Oda Arçelik bayi. Onların keyfine göre hareket edebiliyormuşuz. Adamlar iade etmezlerse ortada kalacağız demektir bu. Bayinizden haberiniz yok mu sizin? Bayi sorumluluğunu müşteriden çıkarmak nasıl bir anlayıştır? Ben müşteriyim beni ilgilendirmiyor. Benim muhatabım Arçelik markasıdır. Gelir alır gidersiniz. İadesini de bayiden yapmasını talep edersiniz. Bugün bayiye de gideceğim. Buraya şikayetlerimi hep yazacağım ki insanlar Arçelik'ten bir şey aldıklarında iadesinin ne kadar zor olduğunu karşılarında muhatap bulamayacaklarını sorunlarının çözülemeyeceğini öğrensinler. Arçelik'ten bir şey aldığımızda görüp beğendiğimiz için iade olmuyormuş. Bilin arkadaşlar Arçelik almayın!

Yiğit
09 Ağustos 2025 18:25

Reyhan
01 Ağustos 2025 12:34
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Abdullah
21 Temmuz 2025 13:58