Reha sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik El Blender'ı Tamiri Olmuyor!

24 Nisan 2024 14:13
23 Nisan 2024 10:20

El blender makine kısmıyla bıçak kısmının bir birine geçen plastik parçaları kırıldı, tamir için makine kısmının komple yenisini, bıçak kısmı için komple yenisini almam gerektiğini Arçelik belirtti kısaca yeni makine alın dediler, harika bir servis anlayışı, bunları servisten alırsam da yeni makine almaktan daha fazla para ödemem gerekiyor. Arçelik'e böyle bir servis yardımlaşması için nasıl teşekkür edeceğimi bilemedim, aman el blender alacaklar bozulduğu anda servis imkanı olmadığını bilsinler

24 Nisan 2024 16:15 (Şikayetten 2 saat sonra)
24 Nisan 2024 16:51

Ürünün tamir edilmeyeceğini kağıda dökmek için 300 TL talep eden bir servis zihniyeti İşte Arçelik servis anlayışı? Şikayet çözüm yetkiliniz olarak Demet Hanım. Aradı. Servis kaydım olmadığını (çünkü Çubuklu/Kavacık-Beykoz servisine kendim götürdüm ve tamir olmadığını parçaların tek tek yenilerini satın almam gerektiğini ve maliyetinin de yeni cihaz almaktan daha pahalıya mal olacağı belirtildiğinden servise ürünü bırakmadım), sorun çözümü için önce sorunun saptanmasını bunun için servis kaydı açmaları gerektiğini ürünün garantisi yoksa 300.-tl servis ücreti talep edilebileceğini belirten bir çözüm ortağı konuşması yaptı. Zaten servisiniz tamiri yok yenisini almanız gerekir (belirttikleri parçaları aldım mı zaten sıfır yeni makine almış oluyorum, bir de y/p gibi aldığımdan sıfır makineden daha fazla ödeme yapmam gerekiyor) dedi, tekrardan vakit harcayıp ürünü niye götürüyorum, kaldı ki videoda da ürünün bozuk kısımları çok açık şekilde kayıt altına aldım Kısaca bayinizde yenisi 10 TL'ye satılan ürünü servisinizde tamiri 11 TL ve bunu öğrenmek için 300.-tl vermem gerektiğinden başka ezberinde ilave bir kelime olmayan müşteri destek hizmetliniz. Gerçekten her geçen gün daha da kalitesizleşen ürünleriniz yanında destek hizmetleriniz de her geçen gün yokuş aşağı gidiyor. Tek tebrik edilmesi gereken bu kadar kalitesiz ürünleri çok kaliteliymiş gibi başarıyla pazarlayan satış noktalarınız.

Arçelik El Blenderı: Sinir Bozucu Deneyim Ve Çözümsüzlük

23 Mart 2025 22:10