Emre sonuçtan memnun

Arçelik E4 Hatası Ve Buzdolabı Değişim Talebi

26 Temmuz 2023 20:40

Yaklaşık 1 ay önce Arçelik 2171 jei marka/model no frost derin dondurucu aldım. Geldiğinin ilk haftası e4 hatası verdi. Servis gelip cihazı sıfırlayıp gitti. 5 gün sonra durup dururken tekrar aynı hatayı verdi. Servis yine aynı şeyi yaptı. 3 gün sonra tekrar arıza verdi. Ürünün içi ağzına kadar dolu ve derin dondurucunun değişimini talep ediyorum. Bana cevap olarak saçma sapan çözümler sunuyorlar.

Müşteri hizmetlerini aradım sadece oyalıyorlar. Sorunumun çözümü için değişim talep ediyorum. Aksi halde bir daha Arçelik ve yan ürünlerinden bir çöp bile almayacağım.

12 Ağustos 2023 16:26

2,5-3 yıl önce Arçelik nf2171 jei model buzdolabı aldım. Şans eseri ürünün arızalandığını tespit ettik. Bazı kontroller yapıldı ve Erzurum'daki servis değişim önerdi. Gelen muadil ürünün (Arçelik 274532 ei marka/model) 3 tanesinde de çizikler ve işlem (ayıplı ürün) vardı. Alternatif ürün istedim reddettiler. Ayrıca bir ürün yetersiz derecede soğutuyordu.

Bu yüzden değişim talep ettim. Ancak değişim talebim reddedildi. Ben değişim talep etmeme rağmen para iade yapmak istediler. Garanti şartlarına uymadılar. Ben ayıplı ürünü acil ihtiyacımdan dolayı kabul etmek zorunda kaldım. 2-3 gündür ürün serviste olmasına rağmen tarafıma çeşitli bahanelerle teslim edilmiyor. Tek isteğim sorunsuz çalışan sağlam bir buzdolabı!

28 Temmuz 2023 11:10 (Şikayetten 1 gün sonra)
Emre
28 Temmuz 2023 11:22

Firma yetkilisi benimle görüştü. Değişim talebini ilgili bölge servisine ilettiğini söyledi. Yeni gelişme olursa sizinle paylaşacağım.

Emre
12 Ağustos 2023 13:39

Beni şikayetim üzerine arayan personelden memnun kaldım işimi kısa sürede çözmem de yardımcı oldu. Ancak Erzurum'da ilgili yetkili servis en baştan beri süreci yavaşlatıcı etken oldu. Sonraki süreçte onlar da hatalarının farkına vardılar ve sıfır ürünle değişim işlemim tamamlandı. Teşekkürler...

03 Ekim 2023 20:06

Özgür
29 Temmuz 2023 17:54
Arçelik'ten Ek Garanti Almama Rağmen Sistem Üzerinde Görünmüyor!

08 Aralık 2023 18:43
Arçelik Kategorileri