Ayhan sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Çamaşır Makinesi Tambur Sorunu

25 Temmuz 2024 15:20

Bundan 7-8 ay önce Arçelik'ten çamaşır makinesi ve diğer beyaz eşya aldım. Çamaşır makinesi daha 5-6 ay geçmeden arıza yaptı. Arızasıda tamburuna metal bir parça kaçmış, tambur döndükçe ses çıkarıyor. Konu ile ilgili servisi aradım ve servis geldi. Tamburun yekpare olduğu konuyu merkeze iletileceği ve konunun merkezdeki mühendisler tarafından uygun görülmesi halinde garanti kapsamında değiştirileceği diğer türlü garanti kapsamı dışında tamburun 10.000 TL civarında olduğu söylendi. Bununla ilgili müşteri hizmetlerinden bir dönüş olmadı ve bir hafta sonra ben aradım ve tamburun garanti kapsamı dışında kaldığı söylendi. Ben aramasam bana konu ile ilgili kesinlikle bir bilgi verilmeyecekti. Şimdi ben daha önce 15 yıl boyunca aynı türde başka bir marka çamaşır makinesi kullandım Kesinlikle böyle bir sorun görmedim ve 15 yıl boyunca sorunsuz bir şekilde çalıştı. Sonuç olarak bende bir mühendis olarak çamaşır makinesinde mühendislik hatası olduğunu düşünüyorum. Tamburun yekpare olması ve tamburu değiştirmiş olsam bile tekrar herhangi bir parçanın kaçmayacağının garantisini kimse veremez. Daha önce eski makinemde yaşamadığım bir sorun ve kesinlikle mühendislik hatası olduğunu düşünüyorum müşteri hizmetlerinden ve almış olduğum Arçelik marka çamaşır makinesinden kesinlikle memnun kalmadım.

26 Temmuz 2024 14:38 (Şikayetten 23 saat sonra)
29 Temmuz 2024 15:32

Müşteri temsilcisi sadece aramak için aradı ama hiçbir şekilde arayanın yetkisi yok herhangi bir çözüm yok, yanıt yok kurumsal olduğunu da düşünmüyorum hiçbir şekilde Arçelik markasını önermiyorum. Kesinlikle üründe mühendislik hatası var. Farklı markayı tercih edeceğim.

05 Ağustos 2024 16:29

Şu sorunumu bana anlatacak teknik bir mühendis yok mu Arçelik'te. Çamaşır makinesinin tamburu yekpare olmaz. Eğer öyleyse hata var ve öyleyse Arçelik çamaşır makinesini önermiyorum

Arçelik Oyuncak Çamaşır Makinesi!

17 Ocak 2024 23:52
Orhan sonuçtan hiç memnun değil

26 Eylül 2024 23:22
Seyit sonuçtan hiç memnun değil

Çamaşır Makinesi Sürekli Arızalanıyor, Sorun Çözülmüyor

10 Mayıs 2025 11:47
Fatih sonuçtan çok memnun

21 Kasım 2024 13:13
"Ürün değişimi yapıldı. Teşekkürler..."

07 Aralık 2023 12:24

Arçelik Kategorileri