Ece sonuçtan memnun

Arçelik Çamaşır Makinesi Kabusu: Kötü Servis Deneyimi

12 Kasım 2024 20:16
Ece'nin Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

31 Ekim tarihinde Marmara Forum Arçelik'ten 10140 pm marka çamaşır makinesi aldım. Servis elemanları gittikten sonra ürünü çalıştırdım yüksek devirde hareket etmeye başladı. Müşteri hizmetleri aradım birkaç gün içinde servis geldi. Değişmesi gerektiğine karar verdi. 15 Kasım'da yeni ürün geldi. Montajı için iki stajyer göndermişler, takmayı beceremedi akabinde başka usta geldi ve makineyi kurdu. Makineyi çalıştırdık sıkmaya geçtiğinde inanılmaz güçlü bir sesle hareket etmeye başladı makine. Daha önce böyle bir şeyle karşılaşacağımı bilseydim eski makinemi hiç değiştirmezdim. Üst üste iki kez çok kötü bir servise maruz kaldık. Arçelik tercih ettiğim için ve bu ürünü aldığım için çok pişmanım.

13 Kasım 2024 10:08 (Şikayetten 13 saat sonra)
Ece
Ece
14 Ocak 2025 12:17

Teşekkürler

İlk altı ay içinde garantili ürünlerin arıza yapması durumunda seçimlilik haklarınız var bunlardan biri de dediğim gibi para iadesi bu tüketici kanununu ile tescillenmiş bir durum yanlış hatırlamıyorsam tüketici kanunu madde no 10 Servis ya da müşteri temsilcisi ile görüşerek talebinizi iletebilirsiniz reddedilmesi durumunda maddeyi hatırlatın 😃

Üründe sorununuz devam ediyor da ilk 6 içerisinde fatura bedelini iade alıp farklı bir marka alabilirsiniz

Arçelik Çamaşır Makinesi Gürültüsü Ve Servis Sorunu

Yılmaz
09 Mayıs 2024 11:18
Yakup sonuçtan hiç memnun değil

01 Ağustos 2025 13:24
Adem sonuçtan memnun değil