Arçelik Çamaşır Makinem Su Akıtıyor

17 Ocak 2024 14:57

Kullandığım günden beri ağız kapağından (sabunluk) su alırken makineden su sızdırıyor. İlk gelen servis herhangi bir sorun olmadığını belirtti. İkinci gelen servis ise cihazda arıza olduğunu tespit etti ve parça değişimi gerçekleştirdi ancak üç gün sonra tekrar aynı sorunla karşılaştım ve bir yıldır evime servis beklemekteyim. Genel müdürlüğe değişim talebinde bulundum ancak beni servise yönlendirdiler. Servis, evime yedi kez gelip değişime gerek olmadığına dair rapor düzenlemiş; ancak gerçekte sadece bir kez tespit ve bir kez parça değişimi için evime geldiler. Geri kalan beş kez evime gelip rapor tuttukları iddia edilmekte fakat böyle bir durum yaşanmamıştır. Onlar kendi görüşlerine göre değişime gerek olmadığını, arızanın olmadığını belirtmişler. Fakat arıza devam ettiği için çamaşır makinemi kullanamıyorum ve evime gelen herhangi bir servis bulunmamaktadır. Hem servisten hem de genel müdürlükten şikayetçiyim. Ürünümün değişimini talep ediyorum ancak herhangi bir işlem yapılmamaktadır. Kendi düşüncelerine göre rapor oluşturup benimle iletişime geçmiyorlar. Arçelik'ten memnun kalmadım ve şikayetimi ilgili yerlere bildirip mahkeme yoluna gitmek zorunda hissediyorum. Arçelik markasını önermiyorum.

17 Ocak 2024 15:28 (Şikayetten 31 dakika sonra)
Enes
Enes
18 Ocak 2024 14:50

Müsait olamadım da tekrar arayabilir misiniz

Zahide
13 Aralık 2023 16:21
Arçelik'ten Aldığım Çamaşır Makinesi Sorun Çıkardı Değişim İstiyorum

Bayram
01 Ocak 2024 20:14
Bahar sonuçtan hiç memnun değil

26 Nisan 2024 19:28

Aydın