Esra sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Buzdolabının Ömrü 6 Yıl. 6yılda Bir Anda Bu Buzdolabı Öldü.

Arçelik Buzdolabının Ömrü 6 Yıl. 6yılda Bir Anda Bu Buzdolabı Öldü.
07 Mart 2024 18:51

Arçelik marka buzdolabım 6 yıllık, bir anda soğutmayı durdurdu. Servis geldiğinde bir parçasının değiştirilmesiyle bu sorunun çözüleceğini söyledi. Bunun için 1.850 TL ücret ödedim. Fakat sorun devam etti. Servis tekrar gelip baktığında buzdolabımın tamamen bozulduğunu artık çalışmayacağını söyledi. 24.360 TL karşılığında yenisiyle değiştirilebileceğine dair Arçelik'ten mesaj geldi. Ben ömrü 6 yıl olan buzdolabını tekrar aynı saflıkla mı alayım. Sizin elektronik eşyalarınızın ömrü 6 yıl mı?! Bu mağduriyetimi hemen çözün yoksa kimse Arçelik'ten ürün almaya cesaret edemez!

19 Mart 2024 09:55

283720 eı model Arçelik buzdolabım için defalarca şikayette bulundum ve bulunmaya da devam edeceğim. Müşteri temsilcisi ücretsiz değişim olmayacak 24.360 TL yi ödeyeceksiniz deyip dik dik konuşuyor. Çözüm üretme uzlaşıya varma adına hiçbir adım atılmıyor. Sizin buzdolabınızın ya da diğer elektronik cihazlarınızın ömrü 6 yıl mı? Birkaç parçası değişse anlarım cihaz tamamen nasıl hurdaya dönüyor bir anda. 2018 seriniz zaten sorunluydu daha 3. Ayımızda teknik servis çağırdık o dönem değişim talep ettik reddedildi. Ve yıllar içerisinde defalarca kez bizi mağdur etti. Son zamanlarda artık teknik servis çağırmadan dolabın fişini bir iki gün çekip dondurucunun katılaşan buzunu çözdürüp tekrar kullanmaya devam ediyorduk. Şimdi yıllardır bizi mağdur edecek 6 yılda çöp olacak cihazın aynısından bir de üstüne para verip almamızı istiyorsunuz. Mağduriyetimizi gider Arçelik! Tüm elektronik ürünlerimiz Arçelik markasına ait. Sadık müşteri kitlenizi ve onların çevresindeki potansiyel bir çok müşteriyi kaybedeceksiniz bu şekilde. Çevremde en basiti evlilik hazırlığında olan kimseye 6 yılda bozulan ve bunun için üstüne para talep eden bu markayı önermeyeceğim, ücretsiz değişim hakkımdır bunu istiyorum. Şikayet etmeye de devam edeceğim. Mağduriyetim devam ettiği sürece.

14 Mart 2024 10:34

2018 nisanda aldığım 6yıl sonra tamamen bozulan 283720 eı model Arçelik buzdolabım için defalarca şikayette bulundum ve bulunmaya da devam edeceğim. Müşteri temsilcisi ücretsiz değişim olmayacak 24.360 TL yi ödeyeceksiniz deyip dik dik konuşuyor. Çözüm üretme uzlaşıya varma adına hiçbir adım atılmıyor. Sizin buzdolabınızın ya da diğer elektronik cihazlarınızın ömrü 6 yıl mı? Birkaç parçası değişse anlarım cihaz tamamen nasıl hurdaya dönüyor bir anda. 2018 seriniz zaten sorunluydu daha 3. Ayımızda teknik servis çağırdık o dönem değişim talep ettik reddedildi. Şimdi yıllardır bizi mağdur edecek 6 yılda çöp olacak cihazın aynısından bir de üstüne para verip almamızı istiyorsunuz. Mağduriyetimizi gider Arçelik! Çevremde en basiti evlilik hazırlığında olan kimseye 6 yılda bozulan ve bunun için üstüne para talep eden bu markayı önermeyeceğim, şikayet etmeye de devam edeceğim. Mağduriyetim devam ettiği sürece.

13 Mart 2024 13:03

6 yıl önce Arçelik marka buzdolabı aldık. Cihaz bir anda tamamen bozuldu 1850 TL ücret alan teknik servis ekibi yapılacak bir şey yok dedi cihaz ölmüş. Bu ürünü aldıktan sadece 3 ay sonra soğutma problemiyle teknik servis çağırmıştık ve gelen kişi bu serinin hatalı olduğunu herkesin benzer sorunlar yaşadığını söyledi. Biz de iadesini istedik, bir tanıdığımız bunu başardı ama biz bir sonuç alamadık ve 6 yıldır sürekli sorun yaşıyoruz ve servis çağırıyoruz. Şimdi ise zaten en başından bozuk olan cihaz bir anda tamamen kullanılamaz hale geldi öldü. Araştırın 2018 nisan ayında üretilen 283721 eı model buzdolabı serisinde komple hata şikayet vardı. Zaten sorunlu üretim bu buzdolabı için 24 bin TL'ye değişimi kabul edemeyiz çünkü yıllardır bozuk olan ürünle bizi zaten mağdur ettiniz ve Arçelik markasının buzdolabının ömrünün 6 yıl olması kabul edilemez. Eğer 2. Aydan değişim talebinde bulunmamış olsaydık bu konuda bu kadar kararlı olmayabilirdim ama hatalı seriyle yıllardır yaşadığımız mağduriyetin üstüne bir de bu fatura kabul edilemez. Sürekli şikayetlerle uğraşmak istemiyorum. Sürekli teknik servis çağırmak durumunda kaldık. 2019da gelen servisin faturasını buldum ekliyorum. Bakın detaylı anlatıyorum lütfen bu mağduriyeti giderin!

Ek
08 Mart 2024 10:52 (Şikayetten 16 saat sonra)
Esra
Esra
12 Mart 2024 12:31

Şikayetimle alakalı arandım fakat hala çözüm bekliyorum. Beni arayan yetkiliye anlattım tekrar anlatıyorum. Bu ürünü aldıktan sadece 2 ay sonra soğutma problemiyle teknik servis çağırdık ve gelen kişi bu serinin hatalı olduğunu herkesin benzer sorunlar yaşadığını söyledi. Biz de iadesini istedik, bir tanıdığımız bunu başardı ama biz bir sonuç alamadık ve 6 yıldır sürekli sorun yaşıyoruz ve servis çağırıyoruz. Şimdi ise zaten en başından bozuk olan cihaz bir anda tamamen kullanılamaz hale geldi öldü. 24 bin TL'ye değişimi kabul edemeyiz çünkü yıllardır bozuk olan ürünle bizi zaten mağdur ettiniz ve Arçelik markasının buzdolabının ömrünün 6 yıl olması kabul edilemez. Eğer 2. Aydan değişim talebinde bulunmamış olsaydık bu konuda bu kadar kararlı olmayabilirdim ama hatalı seriyle yıllardır yaşadığımız mağduriyetin üstüne bir de bu fatura kabul edilemez. Bakın detaylı anlatıyorum lütfen bu mağduriyeti giderin!

Hasan
Hasan

Merhaba Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yaptınız mı aynı konu benimde başımda şu an.

07 Kasım 2023 14:28

Nusret