Beste sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Bayisi Fiyatlar Konusunda Yanıltıyor

14 Mart 2024 01:05

31 Ocak 2024 tarihinde Burdur'daki Arçelik bayisinden ankastre fırın seti satın aldık. Gittiğimiz bayide bize ankastre fırın olarak AFC 360 G modeli gösterilmiş ve buna göre fiyatlandırma yapılmıştı; ancak eve gönderilen fırın AFC 340 G modeliydi. Biz, bize gösterilenin bu olmadığını, farklı olduğunu söylediğimizde, bizden AFC 361 modelini gösterip 3.000 TL fark talep ettiler ve aldılar. Daha sonrasında bayinin sahibi, AFC 361 modelinin tek tepsili olduğunu söyleyince biz de iki tepsili olan modeli istedik. Ancak internet sitesinde bu fırının Airfryer ızgarası ve iki tepsisi bulunduğu belirtiliyor. Tek tepsili olan Airfryer fırını, benim aldığım fırından çok daha ucuz ve ben bu fırın için zaten ekstra para ödedim; o zaman neden tek tepsili model deniyor? Sonrasında bize gelen AFC 360 G modeli oldu. Ben, AFC 360 G ve AFC 340 G modeli arasında fiyat farkı olup olmadığını müşteri hizmetlerine sordum, ancak ne yazık ki yardımcı olmadılar. İnternet sitesinde de AFC 360 G modelinin fiyatı yer almıyor. Antalya'daki bir mağazaya sorduğumda aralarında sadece 1.000 TL fark olduğunu söylediler; o zaman bizden neden 3.000 TL fark aldılar? Evimin bütün beyaz eşyaları Arçelik marka; yıllardır ailem Arçelik kullanıyor. Ancak böyle büyük bir firma nasıl böyle bir ikilemde bırakabiliyor, bayilerini nasıl takip etmiyor ve fırının satış fiyatını nasıl bilmiyor, anlamıyorum.

14 Mart 2024 12:47 (Şikayetten 11 saat sonra)
Beste
15 Mart 2024 12:31

Müşteri hizmetlerinden geri dönüldü ama ne yazık ki bir sonuca ulaşılamadı. Biri diğerine yönlendiriyor diğeri başka birine ve sonuç bulunmadan çözüme ulaşılmadan konu kapatılıyor.

Vahit sonuçtan çok memnun

Muhammed sonuçtan memnun değil

Haftalardır Teslim Edilmeyen Ankastre Fırın Ve Çözüm Sunulmaması

Muhammed
27 Ağustos 12:27
Kemal sonuçtan hiç memnun değil

Kemal
14 Ağustos 14:29